2024. március 29. - Auguszta

Pikáns játékok hölgyeknek és uraknak

Az erotikus játékok számos helyzetben jönnek jól, a hangulat megteremtéséhez és az együttlétekhez is javasolhatók. Ezeknek az eszközöknek nagy előnye, hogy párban és szólóban is használhatók, ráadásul különleges élményeket nyújtanak. Nézzük meg, melyek azok a játékszerek, amelyeket mindenkinek érdemes beszerezni!
2022. július 16. szombat 00:07 - HírExtra

A pikáns játékok előnyei

Egy idő után az önkielégítés és a pároddal eltöltött szexuális együttlétek is unalmassá válhatnak, hiszen a rutin megöli az izgalmakat. Mindenkinek - férfiaknak, nőknek és pároknak is - jól jöhet néhány különleges új barát, amely képes új élményeket hozni, ráadásul egészen biztosan a kedvenceddé válnak majd. A Szexaruhaz.hu Szexshop szex eszközök nőknek szánt választéka kiváló a hölgyeknek, ugyanakkor a férfiak is megtalálhatják a számukra megfelelő darabokat. 

Szexjátékok nőknek

Jöjjön most néhány kihagyhatatlan darab a nők számára. Egy élethű vibrátor már csak a látványa miatt is igen izgató, pláne akkor, ha megismered a benne rejlő funkciókat. Ezek az eszközök erezett felszínnel, érzéki makkal és valósághű herékkel rendelkeznek, amelynek köszönhetően úgy érezheted magad, mintha egy valódi pénisszel lenne dolgod. 

A gésagolyó a hölgyek legjobb barátja, amely nemcsak kiváló örömszerző, de a hüvely és a medencefenék izmainak megdolgozására is alkalmas. Kifejezetten jól jön például szülés után vagy az inkontinencia kezelésében.

Hallottál már a vibrációs bugyiról? Ez egy olyan bugyi, amelyben egy apró, távolról vezérelhető vibrátor is található. Izgasd magad, vagy bízd az egészet a párodra, és az izgalom garantált! 

Erotikus eszközök férfiaknak

A prosztata vibrátor képes a szerv területének külső és belső izgatására. A prosztata pontosan olyan különleges a férfiak számára, mint a csikló a nők esetén. Idegvégződésekben gazdag, izgatásával pedig a hagyományos péniszorgazmusnál sokkal intenzívebb orgazmus érhető el. 

A szexeszköz pontosan úgy működik, ahogy egy sima vibrátor, vagyis lehet szabályozni a fokozatokat, a hozzá tartozó távirányítóval pedig növelni vagy csökkenteni a rezgések számát. Ha szeretnél részesülni belőle, szerezz be egy prosztata vibrátort!

A péniszmandzsetta képes arra, hogy növelje az erekció időtartamát, a hozzá tartozó tojás ráadásul a péniszt is képes ingerelni. Használható párosan is, ugyanis a csikló és a hüvely is élvezni fogja a szolgáltatásait.

Játékszerek pároknak

Ha szeretnéd, hogy mindkettőtöknek jólessen, válassz egy párvibrátort, amely egyszerre izgatja a herét és a csiklót is. Ugyanakkor megállja a helyét pénisz- és hüvelyi vibrátorként, péniszgyűrűként és maszturbátorként is. 

A wand egy olyan masszírozó vibrátor, amely párban és egyedül is használható. Alkalmas a mell, a bimbóudvar, a comb, a csikló, a gát, a herezacskó, a pénisz és a makk kényeztetésére is, ráadásul többféle ritmusban és erősségi szinten.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását