Pikáns játékok hölgyeknek és uraknak

Az erotikus játékok számos helyzetben jönnek jól, a hangulat megteremtéséhez és az együttlétekhez is javasolhatók. Ezeknek az eszközöknek nagy előnye, hogy párban és szólóban is használhatók, ráadásul különleges élményeket nyújtanak. Nézzük meg, melyek azok a játékszerek, amelyeket mindenkinek érdemes beszerezni!

A pikáns játékok előnyei

Egy idő után az önkielégítés és a pároddal eltöltött szexuális együttlétek is unalmassá válhatnak, hiszen a rutin megöli az izgalmakat. Mindenkinek - férfiaknak, nőknek és pároknak is - jól jöhet néhány különleges új barát, amely képes új élményeket hozni, ráadásul egészen biztosan a kedvenceddé válnak majd. A Szexaruhaz.hu Szexshop szex eszközök nőknek szánt választéka kiváló a hölgyeknek, ugyanakkor a férfiak is megtalálhatják a számukra megfelelő darabokat. 

Szexjátékok nőknek

Jöjjön most néhány kihagyhatatlan darab a nők számára. Egy élethű vibrátor már csak a látványa miatt is igen izgató, pláne akkor, ha megismered a benne rejlő funkciókat. Ezek az eszközök erezett felszínnel, érzéki makkal és valósághű herékkel rendelkeznek, amelynek köszönhetően úgy érezheted magad, mintha egy valódi pénisszel lenne dolgod. 

A gésagolyó a hölgyek legjobb barátja, amely nemcsak kiváló örömszerző, de a hüvely és a medencefenék izmainak megdolgozására is alkalmas. Kifejezetten jól jön például szülés után vagy az inkontinencia kezelésében.

Hallottál már a vibrációs bugyiról? Ez egy olyan bugyi, amelyben egy apró, távolról vezérelhető vibrátor is található. Izgasd magad, vagy bízd az egészet a párodra, és az izgalom garantált! 

Erotikus eszközök férfiaknak

A prosztata vibrátor képes a szerv területének külső és belső izgatására. A prosztata pontosan olyan különleges a férfiak számára, mint a csikló a nők esetén. Idegvégződésekben gazdag, izgatásával pedig a hagyományos péniszorgazmusnál sokkal intenzívebb orgazmus érhető el. 

A szexeszköz pontosan úgy működik, ahogy egy sima vibrátor, vagyis lehet szabályozni a fokozatokat, a hozzá tartozó távirányítóval pedig növelni vagy csökkenteni a rezgések számát. Ha szeretnél részesülni belőle, szerezz be egy prosztata vibrátort!

A péniszmandzsetta képes arra, hogy növelje az erekció időtartamát, a hozzá tartozó tojás ráadásul a péniszt is képes ingerelni. Használható párosan is, ugyanis a csikló és a hüvely is élvezni fogja a szolgáltatásait.

Játékszerek pároknak

Ha szeretnéd, hogy mindkettőtöknek jólessen, válassz egy párvibrátort, amely egyszerre izgatja a herét és a csiklót is. Ugyanakkor megállja a helyét pénisz- és hüvelyi vibrátorként, péniszgyűrűként és maszturbátorként is. 

A wand egy olyan masszírozó vibrátor, amely párban és egyedül is használható. Alkalmas a mell, a bimbóudvar, a comb, a csikló, a gát, a herezacskó, a pénisz és a makk kényeztetésére is, ráadásul többféle ritmusban és erősségi szinten.