2024. április 20. - Tivadar

A Halloween sztárja a plasztika miatt szokott rá az opioidra

Mindig is fájdalmasan őszinte volt Jamie Lee Curtis, így azt sem titkolja, hogy többször is szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Meg is bánta. „Kipróbáltam a plasztikai sebészetet, és nem működött. Viszont rászoktam a vicodinra” – mondta a Fast Company portálnak adott interjújában.
2022. május 30. hétfő 10:13 - HírExtra

 A vicodin opioid alapú fájdalomcsillapító, lényegében kábítószer, mellékhatásként eufóriát okoz. Könnyű rászokni és nehéz róla lejönni. Curtis büszke arra, hogy 22 éve nem szed semmit, és ehhez tartja magát.

Úgy indult el a lejtőn, hogy egy forgatáson azt mondta neki az operatőr: ilyen táskás szemekkel nem fog vele aznap dolgozni. Ezek után Curtis megműttette a szeme környékét, és onnantól nem volt megállás. „Volt egy kis zsírleszívás itt, egy kis botox amott, de nem volt értelme” – vallotta be Nicky Swift szórakoztatóipari újságírónak.

Jamie Lee Curtis ma már a természetes szépséget népszerűsíti, ami belülről fakad – azt mondja senki ne akarjon más lenni, mint ami, és fogadja el magát úgy, ahogy van.

A színésznő hamarosan az új Halloween-trilógia harmadik részében, a Halloween Endsben lesz látható. Bár a cím a sorozat lezárását sugallja, valószínűleg lesz még folytatás a franchise hallatlan népszerűsége miatt.

Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását