2024. április 24. - György

Még el sem távozott, de már vagyonán marakodnak

Pénzsóvár családja nem könnyíti meg Tony Curtis utolsó napjait. A halálos beteg filmsztár az amerikai Globe magazin értesülései szerint feleségére, Jillre hagyta vagyonát, amit nehezményez lánya, Jamie Lee Curtis. Még el sem temették Curtist, rokonai mári
2007. március 17. szombat 13:44 - Hírextra
Tony Curtis vastagbél rákban és izomsorvadásban szenved, és nincs sok ideje hátra - írja a Színes Bulvár Lap. A magyar származású színész már menni sem tud, tolókocsiban kénytelen közlekedni. Mindeközben családja ádáz küzdelembe kezdett vagyonáért. A Fortune magazin szerint Curtis vagyona 50 millió dollár körül van, ehhez jön hozzá Beverly Hills-i háza és számos autó is. Curtis állítólag már évekkel ezelőtt készített végrendeletet, és mindenét harminchét éves, festőművész feleségére, Jill Vanden Bergre hagyta.

"Tony nagyon szereti Jillt. Való igaz, az asszony sem volt rossz felesége, de mostmár megkönnyebbülne, ha Tony meghalna. Rengeteget kell foglalkozni vele, házaséletről szó sem lehet közöttük, és Tony már beszélni is alig tud. Jill fiatal, csinos nő, ha a férje meghal, önálló vagyona lesz, még szülhet gyerekeket és újra férjhez mehet. Vár még rá a boldogság" – mondta el a Globe-nak a Curtis házaspár egyik ismerőse. A végrendelet azonban szúrja Curtis gyerekeinek is a szemét. A híres nőfaló sztárnak ugyanis hat gyermeke született három anyától, és az utódok nehezményezik, hogy apjuk kihagyta őket a végrendeletből. Különösen híres lánya, Jamie Lee Curtis háborodott fel.

"Tony és Jamie nagyon sokáig haragban volt egymással, Tony nehezményezte, hogy Jamie évekig nem törôdett vele, még csak nem is köszönt neki, ha találkoztak. Ám amikor Tony betegsége kitudódott, kibékültek. Jamie azonban a napokban tudta meg, hogy apja halálkor semmit sem kap, és ezért újra meggyűlölte apját. Most uszítja testvéreit, hogy Tony halála után pereljék be Jillt a pénzért", fejtette ki a barát.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását