2024. április 20. - Tivadar

Curtis csapnivaló apa volt

Jamie Lee Curtis először beszélt apjához fűződő kapcsolatáról. Hiába a dúsgazdagság és fényűzés, Jamie mély sebeket hordoz apja viselkedése miatt.
2010. október 25. hétfő 13:55 - HírExtra
Fagyos viszony jellemezte Jamie Lee és híres édesapja Tony Curtis viszonyát. Tony Curtis szeptember 29-én bekövetkezett halála óta a színésznő most először beszélt kettejük viszonyáról.

Jamie kifakadt az amerikai The Talk című beszélgetős műsorban, melynek vendég műsorvezetője Sharon Ossbourne volt. Az est alatt kifejtette, hogy tiszteletreméltó ahogy az apja anyagilag támogatta a családot, ennek ellenére apaként abszolút alkalmatlan és önző volt a nehéz élethelyzetekben.

„Otthon szinte alig láttuk, és sem gyermekfejjel sem kamaszként nem tudtam számon tartani a barátnőit és a feleségeit. A nők mindig fontosabbak voltak számára, mint a lányai, és ez a helyzet akkor sem változott, amikor már azt hittük nem potens. Az is lehet, hogy ez az állapot sosem múlt el nála?"

Jamie többek között arról is panaszkodott, hogy apjával többször szeretett volna beszélgetni azokról az időkről, amit elopott tőle. Szívfájdalma, hogy sosem lehetett apuci pici lánya, így csak irigykedve nézhette, hogy a baráti társaságában levő gyerekekért az apukák a csillagokat is lehoznák az égről. Ezekben az élményekben ő sosem osztozhatott.

Jamie meghökkentő őszinteséggel beszélt Tony Curtissel való viszonyáról, amit mi sem bizonyít jobban, mint a színésszel készült régi interjú:

„Talán mindennek a gyerekkoromhoz van köze. Annyit legalább elmondhatok, hogy feleségeimet és gyerekeimet mindig elláttam pénzzel. Minél többet kerestem, annál nagyvonalúbb voltam, Érzelmeket mégsem tudtam adni nekik – fogalmazott a Frau im Spiegel című lapnak 84 évesen Curtis.”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását