2024. április 27. - Zita

Színes kutyapulóverek négylábú barátodnak!

Már hullanak az őszi falevelek, korábban megy le a nap, és bizony az alacsony hőmérséklet is egyre gyakoribb. A nappali és esti séták egyre hidegebbek a gazdik és a kutyusok számára is, ezért nem árt gondoskodni az ebek felöltöztetéséről sem.
2021. október 20. szerda 08:11 - HírExtra

Jól jön egy plusz réteg

A kutyák szervezete is érzékeny a túl meleg és túl hideg időjárásra is, nem csak idegrendszerüket terheli meg, de immunrendszerük és ízületeik is veszélyben lehetnek. 

Kimondottan nagy veszélynek vannak kitéve azok a kutyák, akik lakásban élnek a gazdájukkal. Amikor a 22 fokos lakásból hirtelen mínuszokba lép ki, az az ő szervezetének is sokat árthat. Gondoljunk bele, nekünk milyen rossz érzés lenne az otthoni pizsamaszettünkben kilépni!

A kutyák ugyanígy éreznek, mert bár bundájuk védi őket a környezeti hatásoktól, nem mindig elegendő a hideg ellen.

A megoldás egy plusz réteg, ami megóvja a négylábúak egészségét, és még csinossá is teszi őket!

Hasznos kutyapulóver

A kutyapulóver egy olyan, belebújós ruhadarab, amely kimondottan az ebek számára lett tervezve és kialakítva. Bár biztosan édesen fest a gazdi egyik nagy méretű pólójában, de számára kényelmetlen minden olyan textil, aminek nem hagyja szabadon a lábait, és nehezen mozog tőle.

Fontos, hogy a pulóver melegen tartsa a négylábút, és úgy védje az időjárás szeszélyeitől, hogy közben nem korlátozza a sétában és játékban. A túl bő fazonban könnyen eleshet kutyád, a túl szűk pedig árthat bőrének, és a légzését is akadályozhatja.

Ezért nagyon fontos, hogy kutyád életkorának és méretének megfelelő ruhadarabot válassz, amely jól védi a hátát és pocakját.

Stílus és kényelem

Minden gazdi meg van róla győződve, hogy kedvence koszosan, sárosan is a világ legszebb kutyája, és ez így is van! A cukiságfaktort azonban jelentősen növeli, ha az őszi és téli séták után nem kell azonnal a kádat célba venni a sáros bunda miatt. A kutyapulóver a kosztól is védi az ebet, és előnye, hogy könnyedén mosható és tisztítható.

A PetGear honlapján széles választékban kaphatóak kutyapulóverek a gazdi és a kutya ízlésének megfelelően! Akár egy, a kutya kinézetének teljesen ellentmondó pulóverrel is megajándékozhatjuk őt, hogy még jobban kiemelje a tündéri kinézetét.

Válassz kutyádnak virágmintás, ételekkel díszített, mesefigurás vagy egyszínű pulóvert, és akár össze is öltözhettek!

Néhány igazán extra darabot is elcsíphetsz kapucnival, kenguruzsebbel vagy a hátára rögzíthető plüssmacival, amit boldogan vonszolhat a séta és a játék során! A sötétségre gondolva pedig fényvisszaverős pulóvert is választhatsz, hogy biztosan ne téveszd szem elől négylábúdat!

Tekintsd meg a PetGear honlapján elérhető kényelmes, stílusos és tartós kutyapulóvereket és egyéb kutyaruhákat, jelmezeket és kiegészítőket! Gondoskodj ebed melegen tartásáról a hideg időben is, és előzd meg a megfázást és az ízületi betegségeket kutyaruha segítségével!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását