Színes kutyapulóverek négylábú barátodnak!

Már hullanak az őszi falevelek, korábban megy le a nap, és bizony az alacsony hőmérséklet is egyre gyakoribb. A nappali és esti séták egyre hidegebbek a gazdik és a kutyusok számára is, ezért nem árt gondoskodni az ebek felöltöztetéséről sem.

Jól jön egy plusz réteg

A kutyák szervezete is érzékeny a túl meleg és túl hideg időjárásra is, nem csak idegrendszerüket terheli meg, de immunrendszerük és ízületeik is veszélyben lehetnek. 

Kimondottan nagy veszélynek vannak kitéve azok a kutyák, akik lakásban élnek a gazdájukkal. Amikor a 22 fokos lakásból hirtelen mínuszokba lép ki, az az ő szervezetének is sokat árthat. Gondoljunk bele, nekünk milyen rossz érzés lenne az otthoni pizsamaszettünkben kilépni!

A kutyák ugyanígy éreznek, mert bár bundájuk védi őket a környezeti hatásoktól, nem mindig elegendő a hideg ellen.

A megoldás egy plusz réteg, ami megóvja a négylábúak egészségét, és még csinossá is teszi őket!

Hasznos kutyapulóver

A kutyapulóver egy olyan, belebújós ruhadarab, amely kimondottan az ebek számára lett tervezve és kialakítva. Bár biztosan édesen fest a gazdi egyik nagy méretű pólójában, de számára kényelmetlen minden olyan textil, aminek nem hagyja szabadon a lábait, és nehezen mozog tőle.

Fontos, hogy a pulóver melegen tartsa a négylábút, és úgy védje az időjárás szeszélyeitől, hogy közben nem korlátozza a sétában és játékban. A túl bő fazonban könnyen eleshet kutyád, a túl szűk pedig árthat bőrének, és a légzését is akadályozhatja.

Ezért nagyon fontos, hogy kutyád életkorának és méretének megfelelő ruhadarabot válassz, amely jól védi a hátát és pocakját.

Stílus és kényelem

Minden gazdi meg van róla győződve, hogy kedvence koszosan, sárosan is a világ legszebb kutyája, és ez így is van! A cukiságfaktort azonban jelentősen növeli, ha az őszi és téli séták után nem kell azonnal a kádat célba venni a sáros bunda miatt. A kutyapulóver a kosztól is védi az ebet, és előnye, hogy könnyedén mosható és tisztítható.

A PetGear honlapján széles választékban kaphatóak kutyapulóverek a gazdi és a kutya ízlésének megfelelően! Akár egy, a kutya kinézetének teljesen ellentmondó pulóverrel is megajándékozhatjuk őt, hogy még jobban kiemelje a tündéri kinézetét.

Válassz kutyádnak virágmintás, ételekkel díszített, mesefigurás vagy egyszínű pulóvert, és akár össze is öltözhettek!

Néhány igazán extra darabot is elcsíphetsz kapucnival, kenguruzsebbel vagy a hátára rögzíthető plüssmacival, amit boldogan vonszolhat a séta és a játék során! A sötétségre gondolva pedig fényvisszaverős pulóvert is választhatsz, hogy biztosan ne téveszd szem elől négylábúdat!

Tekintsd meg a PetGear honlapján elérhető kényelmes, stílusos és tartós kutyapulóvereket és egyéb kutyaruhákat, jelmezeket és kiegészítőket! Gondoskodj ebed melegen tartásáról a hideg időben is, és előzd meg a megfázást és az ízületi betegségeket kutyaruha segítségével!