2024. április 16. - Csongor

Brainbox kérdezz-felelek játékok már óvodáskortól

Gyors, pörgős memóriajáték, sokféle doboz, egyedi témakörök.A Brainbox játékok közül már óvodásoknak is lehet megfelelőt választani, de a nagyobbak is megtalálhatják az izgalmas témaköröket. A doboz optimális mérete miatt akár utazáshoz is megfelelő lehet.
2021. március 13. szombat 18:19 - HírExtra

Mi van a dobozban? 

A Brainbox játékok egy 12*12*12cm-es dobozban kaphatóak. A dobozban egy homokóra (amivel mérhető az idő), egy dobókocka és 55 db kártya található. 

Milyen témák kaphatóak?

A játékok témája nagyon sokszínű. A játék gyártói többféle korosztályra is gondoltak, így kapható óvodáskorú gyereknek ideális témájú játék, de kis iskolásoknak is.

Vannak rajzfilmes Brainbox játékok: Bogyó és Babócával, vagy Peppa malaccal.

Kisebbek játszhatnak olyan játékkal, amiben megtanulhatják a színeket, számokat, ellentéteket, betűket. Ahogyan nőnek a gyerekek, a játékok nehézségi foka is nő és a témák is komolyodnak: idegen nyelvismeret, történelem, matematika, dinoszauruszok, sport, Magyarország és még sok más.

Hányan játszhatják a Brainbox játékokat? 

Azért jók ezek a játékok, mert akár egyedül, akár párban, vagy még többen is játszhatjátok. A szabályok nagyjából ugyanazok. Ki kell választani egy képet és a rajzos felét 10 másodpercig tanulmányozni. Az időmérésében segít a dobozban lévő homokóra. Csak fordítsd meg az időmérőt és indul is a mérés. Ezt követően több lehetőség is van.

- ha egyedül játszol, akkor a kártyák hátoldalán szereplő összes kérdésre kell válaszolnod. Ha valamelyiket eltéveszted, akkor a kártyát tedd a pakli aljára és majd legközelebb újra megpróbálod.

- ha többen játszatok, akkor az első játékos a megfigyelő, és a következő a kérdező. A 10 másodperc után a megfigyelő átadja a kártyát a kérdezőnek és dob a dobókockával. A kérdező felteszi a dobókockán látható számnak megfelelő kérdést, és ha tudja a megfigyelő a választ, akkor megkapja a kártyát. Ha eltéveszti, akkor a kártya a lap aljára kerül. Az nyer, akinél a legtöbb kártya lesz a végén

Megfelelő utazáshoz is a játék?

Persze! A doboz nem túl nagy méretű, könnyen elfér, erős anyagból van, könnyen szállítható. A dobozban minden benne van, mi a játékhoz kell, így bárhol, autóban, vonaton elővehető és játszható. 

A Brainbox játékok a Mesésajándékok játékwebshopban kaphatóak!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását