Brainbox kérdezz-felelek játékok már óvodáskortól

Gyors, pörgős memóriajáték, sokféle doboz, egyedi témakörök.A Brainbox játékok közül már óvodásoknak is lehet megfelelőt választani, de a nagyobbak is megtalálhatják az izgalmas témaköröket. A doboz optimális mérete miatt akár utazáshoz is megfelelő lehet.

Mi van a dobozban? 

A Brainbox játékok egy 12*12*12cm-es dobozban kaphatóak. A dobozban egy homokóra (amivel mérhető az idő), egy dobókocka és 55 db kártya található. 

Milyen témák kaphatóak?

A játékok témája nagyon sokszínű. A játék gyártói többféle korosztályra is gondoltak, így kapható óvodáskorú gyereknek ideális témájú játék, de kis iskolásoknak is.

Vannak rajzfilmes Brainbox játékok: Bogyó és Babócával, vagy Peppa malaccal.

Kisebbek játszhatnak olyan játékkal, amiben megtanulhatják a színeket, számokat, ellentéteket, betűket. Ahogyan nőnek a gyerekek, a játékok nehézségi foka is nő és a témák is komolyodnak: idegen nyelvismeret, történelem, matematika, dinoszauruszok, sport, Magyarország és még sok más.

Hányan játszhatják a Brainbox játékokat? 

Azért jók ezek a játékok, mert akár egyedül, akár párban, vagy még többen is játszhatjátok. A szabályok nagyjából ugyanazok. Ki kell választani egy képet és a rajzos felét 10 másodpercig tanulmányozni. Az időmérésében segít a dobozban lévő homokóra. Csak fordítsd meg az időmérőt és indul is a mérés. Ezt követően több lehetőség is van.

- ha egyedül játszol, akkor a kártyák hátoldalán szereplő összes kérdésre kell válaszolnod. Ha valamelyiket eltéveszted, akkor a kártyát tedd a pakli aljára és majd legközelebb újra megpróbálod.

- ha többen játszatok, akkor az első játékos a megfigyelő, és a következő a kérdező. A 10 másodperc után a megfigyelő átadja a kártyát a kérdezőnek és dob a dobókockával. A kérdező felteszi a dobókockán látható számnak megfelelő kérdést, és ha tudja a megfigyelő a választ, akkor megkapja a kártyát. Ha eltéveszti, akkor a kártya a lap aljára kerül. Az nyer, akinél a legtöbb kártya lesz a végén

Megfelelő utazáshoz is a játék?

Persze! A doboz nem túl nagy méretű, könnyen elfér, erős anyagból van, könnyen szállítható. A dobozban minden benne van, mi a játékhoz kell, így bárhol, autóban, vonaton elővehető és játszható. 

A Brainbox játékok a Mesésajándékok játékwebshopban kaphatóak!