2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Adomány a gyermekeknek

Egy tonna adományt juttattak a Szcientológia önkéntes lelkészek a debreceni Gyermekremény Alapítványnak karácsony előtt. Tartós élelmiszeren és édességen kívül rengeteg kézfertőtlenítőt, babapopsi törlőkendőt, tusfürdőt, mosószert és más kozmetikumokat, valamint tisztítószereket is vittek.
2020. december 22. kedd 09:37 - HírExtra

Debreceni útjuk során betértek a Tündérkör Alapítvány Gyermek- és családvédelmi szolgálatához is. Az alapítvány vezetői egy karácsonyi édességgyűjtést szerveztek szintén hátrányos helyzetben élő gyermekek részére. Amikor az önkéntes lelkészek megérkeztek, éppen egy betyárcsapat várta az alapítványhoz édességekkel betérő adományozókat, hogy még vidámabbá tegyék a másokat önzetlenül segíteni szándékozók napját. Így az adományokat ezúttal betyárok segítettek kipakolni a sárga, "Mindig lehet valamit tenni" feliratú mikrobuszból, feledhetetlenné téve ezt a napot mindenki számára. A betyárok nem jelmezben, hanem tényleges, majd’ száz éves betyár ruhában, igazi ősi kellékekkel felszerelve derítettek fel minden arra járót. 

Az önkéntes lelkészek ismét gondoltak olyanokra is, akiknek talán karácsonykor a legnehezebb: azokra a gyerekekre, akik család nélkül élnek. Egy budapesti gyermekotthonba – ahol idén már kétszer is jártak jótékonykodni – a tartós élelmiszer mellett vittek a töltött káposztához darált húst és hordós káposztát, valamint üdítőket, nutellát és sok más finomságot, hogy bőséges ünnepi eledele lehessen az összes bentlakónak, és érezzék a fiatalok, hogy rájuk is gondolnak. 

A karácsonyi adományozásokat megkoronázandó az önkéntes lelkészek egy budapesti katolikus plébániára is vittek tartósélelmiszer-adományt, akik rászoruló családoknak szerveztek gyűjtést. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását