2024. március 29. - Auguszta

Feszült és fáradékony? Ez történik a testével, ha nem jut elég tápanyaghoz!

A modernkori táplálkozástudomány két jelentős problémával küzd: egyrészt a mennyiségi éhezéssel, melyről akkor beszélünk, amikor nem áll rendelkezésre elegendő táplálék, ez leginkább a fejletlen országokban fordul elő. Másrészt pedig a minőségi éhezéssel, amely azt jelenti, hogy az érintettek bőségesen el vannak látva táplálékkal, azonban azok nem elégítik ki a szervezet tápanyag igényét. Ez előfordulhat olyan esetben, mikor a fogyasztók rendszeresen gyorsétteremben étkeznek vagy túlnyomó részt tésztafélét esznek.
2020. április 13. hétfő 18:47 - HírExtra

Mindemellett a földek termőképessége olyannyira lecsökkent, hogy a tíz évvel ezelőtti napi javasolt 300 gramm zöldség és gyümölcs adagot meg kellett emelni napi 500 grammra. Megkerülhetetlen tehát, hogy a tápanyag szükségletét más forrásból pótolja, mivel a hiánya az immunrendszer gyengülését okozhatja.

Olvasson tovább és elárulom, mi az, ami segít!

A tápanyaghiány egyértelmű jele a fáradékonyság, a töredező haj és körmök, a hajhullás, a feszültség, a romló fogak és a fogínygyulladás, valamint az elhízás. Ilyen esetben könnyen legyengül az immunrendszer, melyet a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett tiszta méhpempővel is erősíthet. Ezesetben pedig kulcsfontosságú a tiszta és kiemelkedő minőségű termék, ezért válassza a Mannavita készítményét!

A méhpempő számos biológiailag aktív és létfontosságú hatóanyagot tartalmaz, amelyek hatékonyan stimulálják az immunrendszert, így nemcsak a hiányzó tápanyagokkal láthatja el a szervezetét, de a stressz káros hatásai ellen is eredményesen küzdhet. Antibakteriális tulajdonsága révén könnyen felveszi a harcot a vírusokkal és baktériumokkal, valamint betegség esetén a lábadozási időt csökkentheti. A benne található nyomelemeknek köszönhetően fokozza a vitaminok hatását és támogatja azok hatékony felszívódását.

Segítségével sportsérülésekből is gyorsabban gyógyulhat fel, ezen felül képes növelni a szellemi és fizikai állóképességet. 

Gyermekeknek is adható!

A méhpempő tartalmaz olyan fehérjéket és zsírokat, valamint szénhidrátokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyek az egészséges fejlődéshez nélkülözhetetlenek. És mivel természetes anyag - bár kicsit fanyar ízű, így célszerű mézzel elkeverve adni - kortól függetlenül adható a gyermekeknek, előtte azonban feltétlenül konzultáljon a gyermekorvossal.

Hogyan tehet még egészsége érdekében?

A C- és D-vitamin az immunrendszer számára elengedhetetlen, így pótlásáról mindennap szükséges gondoskodni, ezenkívül zöld tea és egyéb teafélék, illetve olajos magvak vagy magvajak (például földimogyoróvaj, kesudióvaj) fogyasztásával, továbbá a könnyű testmozgás beiktatásával sokat tehet azért, hogy egészséges maradjon.

Ha a fentiekre nagyobb figyelmet fordít és kiegészíti azokat méhpempő kúrával, az immunrendszere erősebb lesz, amely képes lesz megvédeni sok betegségtől, így pedig jut idő olyan tevékenységekre, amelyeket szívesen végez.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását