2024. március 19. - József, Bánk

Az ezerarcú Monin szirup

A Monin szirupnak nem szabadna hiányoznia egyik kamra polcáról sem. A kereskedelemben számos ízben megtalálható, egy igényes bárpult elmaradhatatlan kelléke és leginkább mixeléshez, koktélok elkészítéséhez szokás használni. Sokan nem is sejtik, de nem csak a bárpulti mixeléshez kiváló, hanem rengeteg felhasználási lehetőség rejlik benne.
2020. március 19. csütörtök 10:35 - HírExtra

Azt le lehet szögezni, hogy a Monin szirup páratlan ízvilága megédesítheti a szeszes italok fogyasztását, viszont arról sem szabad megfeledkezni, hogy édesebbé teheti a desszert fogyasztásának örömteli pillanatait is.

A Monin szirup ízvilága

A szirupnak nagyon intenzív ízhatása van, ennek köszönhetően nem csak egyszerűen használható, hanem gazdaságosan is, ugyanis már pár csepp képes átadni azt a bizonyos Monin ízélményt.

Számos karakteres ízjeggyel rendelkezik, a szirup ízvilágában megtalálható a csokoládé édessége, a gyümölcsök bódító nektárja, a kókusz selymessége. Egy csepp belőle, és akármelyik pohárba vagy tányérba bele lehet csempészni ezt a sokszínű ízvilágot. Egyéni ízlés függvénye, hogy kit melyik jegy fog meg a legjobban.

Ha feldobnád a vasárnapi ebédeket vagy koktélokhoz keresel alapanyagot, akkor mindenképpen nézz körül a Prémium Italnagykereskedés Online kínálatában.  

Monin szirup a konyhában és a tányérokon

Annak ellenére, hogy leginkább különleges italok fogyasztása során lehet vele találkozni, a Monin szirupot édességek, desszertek elkészítésénél is be lehet vetni. Viszont a szirup felhasználási területének sokszínűsége nem merül ki ennyiben, ugyanis főfogásokat is meg lehet vele bolondítani. A Monin szirupban összesűrűsödő ízvilág és kiaknázható lehetőség a kísérletezgető, újító receptekre fogékony, kreatív konyhaművészek számára nélkülözhetetlen alapanyag lehet. Vannak kimondottan a Monin szirup ízvilágára építő receptek, de saját elképzelések megvalósításához vagy megspékeléséhez is használható, legyen szó akár ételről, akár italról. 

Ha sikerül megtalálni az ízlésvilághoz megfelelő arányokat, akkor még egy teljesen hétköznapi ételekből álló étkezésből is különleges gasztronómiai örömöket okozó pillanatokat lehet elővarázsolni. Egy-egy baráti összejövetelnél pár könnyen elkészíthető fogás megbolondítva a Monin sziruppal meglepő eredményeket tud okozni. A vendégeknek garantáltan nem várt gasztronómiai élményben lesz részük, a házigazda pedig fürdőzhet az elismerő szavakban. Semmi nem zárja ki, hogy az ételek mellett az italokba is kerüljön a szirupból, ezzel pedig tovább lehet fokozni az összejövetel hangulatát és az ízélményeket.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását