2024. március 29. - Auguszta

A karórák világa

A karórák mára a férfiak ékszerévé vált, több annál, mint hogy a pontos időt mutatja. Sokan ezért nagy becsben tartják, és méltán büszkék is az órájukra.
2020. február 26. szerda 10:26 - HírExtra

Sőt, vannak, akik annyira rajonganak a különféle és egyedi, vagy akár nívósabb színvonalat is képviselő órákért, hogy egész gyűjtemény sorakozik belőlük, melyet aztán örömmel mutogatnak kollégáknak, családtagoknak, ismerősöknek. Az erősebbik számára a hobbi kiemelt fontossággal bír. Nem csak motivációt és elégedettséget ad egy siker vagy kitűzött cél elérése

A karórák piacán rengeteg érdekes design, kialakítás és forma világ létezik, eltérő szín világok, megdöbbentő anyaghasználatok jellemzik. Egy hozzá nem értő elveszhet ebben a hatalmas kínálatban és a bőség zavarában nem tudja, melyik órát is válassza. A szemfülesek és a gyűjtők, már messziről kiszúrják az egyedi darabokat, a különleges órákat.

Mindenkinek más az ízlése és társadalmi helyzetéhez és életkorához mérten más és már óra az, ami hozzá igazán passzol. Ezen órák esetében nagyon fontos a külcsín (forma, méret, számlap, óraszíj, szín), azonban cseppet sem elhanyagolható az értékes belbecs, hiszen az teszi az órákat azzá, ami. 

Ennek megfelelően döntő szempont, hogy az óra analóg vagy digitális. A megfelelő állapot fenntartása érdekében nincs sok teendőnk az órákkal. Időközönként elemet kell cserélnünk valamint áttörölgetnünk, illetve vigyázni rá, hiszen minden óra más szinten ütésálló és vízálló és nem bírják jól a vegyszereket és egyéb fertőtlenítő szereket.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását