2024. április 20. - Tivadar

Az okos órák előnyei

Az óraipar mára sokat fejlődött. Eljutottunk odáig, hogy már nem csak a pontos idő meghatározására tudjuk használni a csuklónkon lévő üveg mögé zárt fogaskerekeket.
2020. január 23. csütörtök 14:26 - HírExtra

A mai okos órák már nem is fogas kerekek elmozdulásával működik, sokkal inkább processzorok és hardverek segítségével. Ennek köszönhető, hogy óránk mára okos, és képes rengeteg új dologra. Az alap funkciók között volt a lépésszámláló és megtett kilométerek mérése, az elégetett kalória és szívverésünk monitorozása.

Ezt követték olyan plusz funkciók, mint a telefonunkra beérkező hívások kezelése, videó hívás fogadás és akár zene hallgatás is. Ezekkel a plusz funkciókkal elérték a telefon fejlesztők, hogy ma már az óránkon keresztül bármire képesek vagyunk, úgy, hogy közben a telefont a zsebünkből kisem vesszük.

A mutatosora.hu weboldalon számos okos órát találhatunk, amik az említett funkciók mérésére képes. De ezek mellett analóg órákból is hatalmas választékból tudunk választani. További részleteket a linken talál.

Egy ilyen óra nem csak funkcionalitása miatt lehet számunkra megnyerő, de megjelenése és a kialakítása sem utolsó a szemnek. Egy óra ajándékként a legmegfelelőbb tud lenni. Születésnap, karácsony, vagy akár ballagás, korosztálytól függetlenül mindenkinek ideális lehet.

A közeljövőben a karórák funkciója további funkciókkal lesz felszerelve, ami tovább egyszerűsíti a mindennapjainkat, és nem meglepő, ha karóránkkal akár már egészségügyi méréseket is tudunk végezni, például koleszterin vagy vércukor szint mérést.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását