2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Hitler UFO-kkal akarta legyőzni a briteket

A vereségtől aggódó náci diktátor végső elkeseredésében földönkívüli erőket is bevetett volna, hogy megnyerje a II. Világháború - állítják az ausztrál tudósok.
2010. november 21. vasárnap 18:12 - HírExtra
Horogkeresztes UFO a Temze fölött

A V-2:
A V–2 a II. világháború idején Németországban kifejlesztett egyfokozatú, folyékony hajtóanyagú ballisztikus rakéta. A háború során Nagy-Britannia és Belgium ellen vetették be. A háború befejezését követően mind a Szovjetunió, mind az Egyesült Államok a V–2 rakétákat és a német szakembereket használta fel saját rakétaprogramjához. A V–2 rakéta volt az első, amely kilépett a világűrbe.
Egy ausztrál hírportál jelentése szerint a világháború végéhez közeledve a náci vezetés végső elkeseredésében mindent elkövetett, hogy visszafordítsák az egyre elkerülhetetlenebbnek látszó vereséget.

A birodalom összes tudósát arra sarkallta Hitler, hogy olyan fegyvert fejlesszenek ki, ami „Földön túli” energiákkal dolgozik, egy igazi szuperfegyvert, aminek a segítségével egy csapásra megnyerhetik a háborút.

A pánikrohamszerűen elindított fejlesztéseknek köszönhetőek a V-2-es rakéták, vagy az első sugárhajtású repülőgép. De az új találmányok későn érkeztek a Harmadik Birodalom számára, ezért további erőfeszítéseket tettek a még futurisztikusabb fegyverek kifejlesztéért.

Olyan repülő csészealjakat terveztek, amelyekkel Londont vagy éppen New Yorkot bombázták volna. Egyes tudósok szerint ezek a tervek tényleg léteztek, azonban csak az íróasztalon valósultak meg.



Szemtanúk látták


Nemrég azonban olyan dokumentumok kerültek elő, amelyek alátámasztják azt a véleményt, hogy a németek meg is építették a repülő szupercsészealj prototípusát és el is repültek vele a Temze torkolatáig.

A titkos program Hans Kammler SS tiszt vezetése alatt futott, elképzelése szerint a cél az anti-gravitáció elérése volt – jelentette egy német tudományos magazin, a PM.

A magazin szemtanúkat is idéz, akik horogkereszttel jelzett, alacsonyan repülő csészealjat észleltek 1944-ben a Temze felett.

A PM szerint a háború utolsó napjaiban a tervek nagy részét megsemmisítették. 1960-ban azonban kanadai UFO kutatók megépítették a megmaradt dokumentációk alapján a náci csészealjat, mely legnagyobb meglepetésükre nem tudott repülni.
Forrás: News.com.au/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását