2024. március 29. - Auguszta

Hajléktalanoktól követelt helypénzt egy banda Kecskeméten

Hajléktalanokat bántalmazott Kecskeméten, majd a helyi vasútállomáson várakozókra támadt az a négy ember, akiket csoportos rablás kísérlete és más bűncselekmények gyanúja miatt vett őrizetbe a rendőrség
2010. október 17. vasárnap 19:01 - HírExtra
Magony Andrea tájékoztatása alapján a kecskeméti rendőrkapitányság korábban ismeretlen tettesek ellen rendelt el nyomozást csoportos rablás bűntett kísérlete, és más bűncselekmények elkövetése miatt.

Az eljárás azután indult, hogy a tettesek pénteken az esti órákban Kecskeméten, egy elhagyatott sportpályán három hajléktalantól helypénz megfizetését követelték. Miután a megfenyegetett emberek a követelésnek nem tettek eleget, tettleg bántalmazták őket a támadók, akik végül az egyik hajléktalan férfi határozott fellépésének köszönhetően elmenekültek a helyszínről.

Később a banda a kecskeméti vasútállomáson is megtámadott egy embert, majd az áldozat segítségére siető férfit is megütötték. Utóbbi emiatt nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett - mondta a sajtóügyeletes.

Nem sokkal később a rendőrök elfogtak egy 20 éves és két 14 éves kecskeméti, valamint egy 21 éves perkátai lakost, akik megalapozottan gyanúsíthatók a bűncselekmények elkövetésével. Gyanúsítottként történő kihallgatásukat követően őket őrizetbe vették - tette hozzá a százados.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását