2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Interjú a Zalai Dámával

Mivel nem sikerült interjút készítenünk a Dalai Lámával,készítettünk egy anyagot a Zalai Dámával. A szóvicc nem rossz, a hölgy pedig különleges.
2010. szeptember 17. péntek 10:32 - Győry S. József
Boczek Nikoletta szépségkirálynővel beszélgettünk, aki a Miss Balaton Fővárosa 2010 szépségversenyen utasította maga mögé vetélytársnőit. A verseny Keszthelyen került megrendezésre, ami Zala megye második legnagyobb városa.

Kit takar a korona? Mit érdemes tudni rólad?


Tizenkilenc éves vagyok, Soltvadkerti lakos. Jelenleg a Budapest Kommunikáció és Média Főiskola másodéves hallgatója vagyok. Szabadidőmben szívesen olvasok verseket, pókerezem, hobbiszinten gokartozom, hat évvel ezelőtt nyertem is egy versenyt. Versmondó versenyeken is szép helyezéseket értem el.

Azt szokás mondani, hogy a lányoktól kicsit távol állnak a technikai sportok.

Igen, éppen emiatt hagytam abba én is a versenyzést. A családom is úgy gondolta, hogy nem egy fiatal lánynak való ez a műfaj, nagyon féltettek. Kérték, hogy próbálkozzak mással, ennek a kérésnek eleget is tettem, így már csak hobbiszinten teszek egy-két kört a pályán.



Szinte biztos vagyok benne, hogy gépkocsit is vezetsz.


Igen, így van, bár a jogosítványt most próbálom megszerezni, hamarosan KRESZ-vizsgám lesz.

Tehát szereted a sebességet.


Rippl-Rónai József
"A nőket a szerelem nem csak érdekessé teszi, hanem meg is szépíti. A nő akkor szép igazán, ha boldog, és akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik."
Igen, nagyon szeretem.

És a gyorshajtást?


Nem, azt nem szeretem! (Nevet)

Említetted, hogy kommunikáció szakon tanulsz. Mi lesz belőled, ha nagy leszel?

Az a legfőbb célom, hogy megszerezzem a diplomámat. Másodéves vagyok, úgy érzem, hogy még van időm arra, hogy eldöntsem, hogy mi leszek. Írni is nagyon szeretek, visszajelzések alapján jó is vagyok benne, de konkrét elképzelésem még nincs.

Gyere újságírónak, a férfi kollégáimmal igen örülnénk ennek.


Jó! (Nevet)

Rendben, szavadon fogunk. Amikor meghalljuk, hogy egy gyönyörű lány szépségversenyt nyert, elsőként illően, udvariasan végigmustráljuk, majd elgondolkodunk azon, hogy miért indult a megmérettetésen. Téged mi motivált?

Egy éve járok már szépségversenyekre. Sajnos az elsőn nem sikerült helyezést elérnem, ezért úgy döntöttem, hogy elvégzek egy modellképzőt. Elvégeztem és úgy érzem, nem hiába: több szépségversenyen is siker koronázta a törekvéseimet.

Tehát sokban segített neked a modellképző. A tanfolyamnak tulajdonítod a győzelmedet?

Felkészítő táborokban, fotózáson mindig a maximumot próbálom nyújtani, a többi tényező nem rajtam múlik. Én ennyit tudok tenni a siker érdekében, ám a kérdésre válaszolva nem, nem a modellképzőn szerzett tapasztalatok miatt győztem, csupán nagyban segített a tanfolyam.

A verseny előtt hogyan készíted fel magadat a „nagy küzdelemre”?

Egy speciális dolgot sem szoktam csinálni. Otthon szobabiciklizni szoktam, a mozgást ezzel nagyjából letudom. Természetesen szépségszalonba is járok, de igazából ennyi.

Mennyire izgultál az ominózus versenyen? Milyen volt a hangulat, hogyan jöttél ki a többi lánnyal?


A lányokkal nagyon jól kijöttünk, megértettük egymást. A verseny színvonalas volt, nagyon élveztem. Nem annyira izgultam, hiszen nem vérre ment a dolog, persze egy kis egészséges izgalom mindig jól jön: ezt én letudtam a verseny napjának reggelén. Nem feltétlenül az a lényeg, hogy a korona a fejemre kerüljön, ez csak egy plusz dolog.

Szépségkirálynő vagy, amihez ezúton is gratulálni szeretnénk. Mit szeretnél elérni a szépségiparban? Milyen ajánlatokat kaptál nagyobb cégektől?

Több ajánlatot is kaptam, de még várom az igazit. Nemzetközi fotómodell szeretnék lenni, semmiképpen nem szeretnék kifutókon szerepelni. Szívesen szerepelnék reklámfilmekben. Nem régiben forgattunk egy videoklipet Zámbó Krisztiánnal, ahol enyém volt a főszerep. A bemutatójára augusztus 28-án került sor.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását