2024. április 19. - Emma

Véres hajnali baleset, hat halott

Hatan haltak meg abban a balesetben, amely éjszaka történt a 42-es számú főúton; Biharkeresztes és Ártánd között egy kamion és egy mikrobusz ütközött. A karambolban a román rendszámú kamion sofőrje, valamint a moldovai kisbusz vezetője és négy utas vesztette életét - tudta meg az MTI tudósítója.
2010. augusztus 23. hétfő 07:15 - HírExtra
A baleset körülményeit igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálják - mondta Kelemen Éva, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.

Az eddigi adatok szerint a mikrobusz és a kamion frontálisan ütközött Biharkeresztes és Ártánd között, az 59-60-as kilométerszelvénynél. A Románia felől érkező kamion eddig ismeretlen okból áttért az út menetirány szerinti bal oldalára, ahol belerohant a vele szemben szabályosan közlekedő mikrobuszba.

Egy súlyos sérültet a debreceni Kenézy kórház baleseti sebészetére szállítottak, egy másik súlyos és két könnyű sérültet pedig a berettyóújfalui kórházba vittek a mentők - közölte a mentőszolgálat ügyeletese.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását