2024. április 27. - Zita

Woody Allen: a francia first lady nagyszerű!

Woody Allen szerint Carla Bruni nagyszerű, és a sajtóhíresztelésekkel szemben egyetlen jelenetét sem kellett kivágni az amerikai rendező legújabb, Párizsban forgatott filmjéből.
2010. szeptember 14. kedd 07:52 - HírExtra
A francia first lady Midnight in Paris (Éjfél Párizsban) címet viselő romantikus vígjátékban játszott kis szerepéről több helyen azt írták, ki kellett vágni, és a direktor más színésznővel vette fel újra a jeleneteket.

Woody Allen szerint ugyanakkor Carla Brunival semmi gond nem volt. "Elégedett voltam vele" - jegyezte meg. A pletykákból a rendező szerint semmi sem igaz, a first ladynek nem volt szüksége több felvételre a többi színésznél. "Benne van a filmben, nagyszerű. Nem egy nagy szerep, de tisztes" - fűzte hozzá.

A torontói filmfesztiválon nyilatkozó rendező elmondta: valóban felvett még egy színésznőt, de neki más szerep jutott a film végén.

A legújabb értesülések szerint Carla Bruni-Sarkozy a párizsi Rodin Múzeum egyik tárlatvezetőjét alakítja a filmben, amely jövőre kerülhet a mozikba Adrien Brody, Kathy Bates, Owen Wilson, Marion Cotillard és Rachel McAdams főszereplésével.

Woody Allen arról is beszámolt, hogy a forgatás ideje alatt Nicolas Sarkozy csak egy alkalommal jelent meg, és el volt ragadtatva feleségétől.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását