2024. június 16. - Jusztin

Öt embert ölt meg az ámokfutó: rosszul csinálta a reggelit a neje

Nem tetszett neki, ahogy a felesége reggelire elkészítette a tojást, ezért gyilkolt meg öt embert és végzett önmagával a kentuckyi ámokfutó - adták hírül hétfőn amerikai lapok.
2010. szeptember 14. kedd 07:43 - HírExtra
Stanley Neace egy sörétes puskával szombaton végzett öt áldozatával - a feleségével, a nevelt lányával és három szomszédjával - valamint saját magával.

A gyilkosságsorozat egy lakókocsiparkban történt. A 47 éves férfi követte a szomszédok lakókocsijába az előle menekülő feleségét, ahol több tucat lövést adott le. Az ámokfutó egy 7 éves kislányt hagyott elmenekülni - miután a szeme láttára agyonlőtte az édesanyját.

A kiérkező rendőrök már csak egyetlen lövést hallottak, mielőtt a lakókocsija előtti "verandán" rátaláltak a halott Neace-re.

Neace a feleségével, az 54 éves Sandrával, nevelt lányával, a 28 éves Sandra Stronggal, valamint Dennis Turnerrel, Teresa Fugate-tel és Tammy Kilbornnal végzett.

Ray Rastegar, a lakókocsipark tulajdonosa elmondta, hogy ki akarta költöztetni birtokáról a férfit, aki az elmúlt hónapok során több szomszédjába is belekötött. Neace szociális segélyen élt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását