2024. május 6. - Ivett, Frida

Jack Nicholson mocskosan perverz

A perverz sztár fiatal éveit feslett nőkkel és férfiakkal töltötte. Kedvence a szado-mazo szűz kislányok társasága.
2009. március 3. kedd 13:59 - HírExtra
Jack Nicholson, mint sikeres színész és, aki "istenkirály" az ágyban címmel írta be magát a történelembe. Ahogy elnézegettem a fiatal képeit, szerintem nála rondább férfit még nem hordott a hátán a föld, de inkább beszéljünk azokról a számokról, amiket a színész, és a körülötte élők állítanak.

Bár az is igaz, hogy attól még, ha valaki mocskosan perverz még nem válik belőle jó szerető. A színésznek inkább sok pénze volt, amivel bárkit megkaphatott.

A színész karrierje a Szelíd motorosokkal kezdődött, onnantól csillaga felfelé ívelt. Következő nagyobb alakítása az Öt könnyű darab volt, amiért Golden Globe-ra és Oscarra is jelölték.

Igen ám, de a színészóriás, míg a vásznon zseniálisan alakította karaktereit, addig a magánéletben falta a nőket, és kicsapongó életéről volt hírhedt.

Az óvatlan Jack

A sort kezdjük egy Susan Anspach nevű nővel, akitől Caleb nevű fia is született. A nőt a szülőszobában hagyta ott Nicholson, becsülendő, hogy legalább addig is vele maradt, még ha hűséges nem is volt mellette.

A színész később bevallotta, hogy azért foganhatott meg fia, mivel gyűlöl védekezni. Erről nyíltan vallott.

-Egyszerűen nem vagyok hajlandó óvszert hordani. Fiatal koromban sem voltam hajlandó, olyan érzés, mintha satuba szorítanák a péniszemet. A hetvenes-nyolcvanas években azonban kitört az AIDS-láz, és az orvosom is figyelmeztetett, hogy jobban kéne ügyelnem az egészségemre. Én úgy vigyáztam, hogy a menedzseremmel szűz modelleket hozattam magamnak.

Sok pénzért tényleg bárkit megkaphatott

A hetvenes években a Mulholland Drive-on lakott két legjobb barátja, Warren Beatty és Marlon Brando szomszédságában. Rosszfiúk utcájának nevezték az emberek ezt a lakónegyedet, ugyanis pletykák tömkelege látott napvilágot arról, hogy a három lakásban mik is történtek.

Nicholson háza maga volt a fertő. Meztelenül rohangált a házban, drogozott, alkoholizált többedmagával, és rengeteg feslett nő fordult meg nála. Az orgiákról már nem is beszélve. Egy madame, Renata szerint a színész brutális, és perverz volt.

-A kislányokat nemcsak kezdő színészként szerette, hanem később is. Hollywood apraja-nagyja járt hozzám, de senki sem volt annyira betegesen perverz, mint Jack Nicholson. A pisiszex éppúgy fontos volt neki, mint a szado-mazo. Marlon Brandoval és Warren Beattyvel gyakran cserélgették a nőket is. A Nicholson házban történtek hírhedtek voltak, többek között Roman Polanski is odajárt bulizni. Nicholson szállította azt a tizenhárom éves kislányt is, akinek megerőszakolása miatt Romant később el is ítélték. –árulta el a madame.

Nagy színész ide vagy oda, azt az ellenszenvet, amit kiváltott az emberekből, már sosem fogja lemosni magáról. Sokan már nem is színészi sikereiről ismerik, hanem perverz orgiáiról.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását