2024. április 24. - György

MSZP: vannak korrekt Fideszesek

Az MSZP szerint mégis vannak tisztességes fideszes polgármesterjelöltek, akik betartanak bizonyos szempontokat, etikai normákat az önkormányzati választások alatt, amire Szanyi Tibor, a párt kampányfőnöke tett javaslatot - áll a szocialisták csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleményében, amelyet annak kapcsán fogalmaztak meg, hogy - mint írják - Sátoraljaújhelyen az MSZP, a Fidesz és a Jobbik etikai normák betartásában egyezett meg.
2010. augusztus 26. csütörtök 10:30 - HírExtra
Az MSZP emlékeztet: a Fidesz-KDNP kormány felháborodottan utasította vissza Szanyi Tibornak az önkormányzati választásokra javasolt etikai kódexével való azonosulást.

Mint írták: Sátoraljaújhelyen három párt - MSZP, Fidesz, Jobbik - képviselői egyeztek meg egy nyilatkozatban, hogy a "város iránti felelősségtől vezetve" betartanak bizonyos szempontokat, etikai normákat az önkormányzati választások alatt, "hogy ne az alpáriság, személyeskedés legyen úrrá a városban".

Az MSZP szeretné, ha a Fidesz-KDNP felhagyna az évek óta tartó "ellenségkereséssel" és belátná, hogy nem csak az ő politikai oldalukból áll Magyarország - fűzik hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását