2024. április 20. - Tivadar

MSZP: szabad minden hatalmat egy kézbe adni?

Mesterházy Attila arra biztatja a választókat az októberi önkormányzati választás előtt, gondolkodjanak el azon, szabad-e, kell-e minden hatalmat egy kézbe adni.
2010. augusztus 25. szerda 18:45 - HírExtra
Az MSZP elnöke a párt szerdai zuglói kampányrendezvényén, amelyen részt vett Horváth Csaba főpolgármester-jelölt és Pelyva György kerületi polgármesterjelölt, közölte, a megyei elnököktől azt az információt kapta, hogy az egész országban a vártnál jobban áll az ajánlószelvények gyűjtése.

Azt tapasztalták ugyanakkor, hogy sokan félnek odaadni az MSZP-nek az ajánlószelvényt, vagy ezt inkább titokban teszik, mert megfélemlítve érzik magukat.

Úgy fogalmazott: ez új kihívás az MSZP-nek, mert önbizalmat is kell adniuk az embereknek, hogy ne féljenek kifejezni politikai hovatartozásukat.

A zuglói szervezet háromezer ajánlócédulát adott át Horváth Csabának, és jelezték: a kerületben, de talán a fővárosban is elsőként minden jelöltjüknek összegyűjtötték a megfelelő számú ajánlást.
Horváth Csaba hangsúlyozta, Budapest csak 23 kerületével együtt lehet sikeres, és nem tartja jónak azt a megosztó politikát, amely ezeket fel akarja számolni.

A szocialista főpolgármester-jelölt véleménye szerint a négyes metrónak meg kell épülnie a Bosnyák térig, majd utána a budaörsi virágpiacig is, úgy, hogy közben nem veszítik el az uniós támogatást.

Pelyva György kerületi polgármesterjelölt a rendezvényen azt emelte ki, hogy Zugló élhetőségét tovább kell javítani.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását