MSZP: vannak korrekt Fideszesek

Az MSZP szerint mégis vannak tisztességes fideszes polgármesterjelöltek, akik betartanak bizonyos szempontokat, etikai normákat az önkormányzati választások alatt, amire Szanyi Tibor, a párt kampányfőnöke tett javaslatot - áll a szocialisták csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleményében, amelyet annak kapcsán fogalmaztak meg, hogy - mint írják - Sátoraljaújhelyen az MSZP, a Fidesz és a Jobbik etikai normák betartásában egyezett meg.

Az MSZP emlékeztet: a Fidesz-KDNP kormány felháborodottan utasította vissza Szanyi Tibornak az önkormányzati választásokra javasolt etikai kódexével való azonosulást.

Mint írták: Sátoraljaújhelyen három párt - MSZP, Fidesz, Jobbik - képviselői egyeztek meg egy nyilatkozatban, hogy a "város iránti felelősségtől vezetve" betartanak bizonyos szempontokat, etikai normákat az önkormányzati választások alatt, "hogy ne az alpáriság, személyeskedés legyen úrrá a városban".

Az MSZP szeretné, ha a Fidesz-KDNP felhagyna az évek óta tartó "ellenségkereséssel" és belátná, hogy nem csak az ő politikai oldalukból áll Magyarország - fűzik hozzá.

Forrás: MTI