2024. május 13. - Szervác, Imola

Hetedik Tolcsvai Borfesztivál

Hetedszer rendezik meg a Tolcsvai Borfesztivált, a zempléni településen idén augusztus 13. és 15. között várják a vendégeket.
2010. augusztus 9. hétfő 07:31 - HírExtra
A nemes nedűt, azaz Tokaj-hegyalja borait minden eddiginél több, 32 kóstolóhelyen fedezhetik fel az érdeklődők, ehhez mindösszesen egy 200 forintos poharat kell vásárolni, amiért cserébe a körülbelül 60 féle bort ingyenesen ízlelgethetik - részletezte Vojnár László, a település független polgármestere.

Czabányi Attila, a Tolcsvai Borfesztivál szervezője elmondta, hogy mintegy 20 ezer vendéget várnak az idén. A nedűk mellett a térség legfőbb gasztronómiai kínálatát is felvonultatják.

Hozzátette: a hagyományoknak megfelelően meghívnak egy, a Tokaji Borvidéken kívüli borászt is, aki idén a Szekszárdi Borvidékről érkezik és vörösborokat kínál majd a vendégeknek.

A kóstolópoharak mellé pedig mindenki kap egy később beváltható kuponsort, ezzel azt szeretnék elérni, hogy a borfesztiválra érkezők közül minél többen látogassanak majd vissza a településre - magyarázta Czabányi Attila.

A különleges és finom borok kóstolgatásán túl a szórakozásról is gondoskodnak a szervezők, 57 órányi műsor várja a résztvevőket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

tokaj
2010. augusztus 9. 12:12
A borkóstoláshoz az információs helyeken 1.700,- Ft-ért megvásárolható egyedi, borfesztiválos logóval és évszámmal ellátott poharak szükségesek. Forrás: http://www.tolcsvaiborfesztival.hu/hirek/20100730/borkostolo_helyek.pdf
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását