2024. április 27. - Zita

A Kispál búcsújával nyit ma a Sziget

Ma, a Sziget fesztivál "mínusz egyedik" napján adja búcsúkoncertjét az ország egyik legnépszerűbb zenekara, a Kispál és a Borz.
2010. augusztus 9. hétfő 07:20 - HírExtra
Az együttes mintegy három órás koncerttel készül, fellép velük a régi dobos, Bräutigam Gábor, valamint zenész barátaik. Az együttes 22 év aktív zenélés után a Szigeten tartja búcsúfellépését. Azért itt, mert a kezdetektől koncerteztek a fesztiválon.

Lackfi János költő, aki már több projekten dolgozott együtt a Kispál frontemberével, Lovasi Andrással, biztosra veszi, hogy a hétfői "nem lesz egy könnyen feledhető este". Mint az MTI-nek adott Sziget-ajánlójában fogalmazott, "aki volt már Kispál-koncerten, tudja, hogy az ottlét nagyon fontos. A nettó, nyers zenét egy stúdiófelvétel is hozza, ott van viszont a koncert áramütése, a számok közti kommentárokból, a mozgásokból, fényekből, arcokból összeadódó sajátos valami."

Az idei, 18. Sziget fesztivált a "mínusz egyedik" és a "nulladik" napot is számolva augusztus 9. és 16. között rendezik meg az óbudai Hajógyári-szigeten.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását