2024. május 2. - Zsigmond

LMP: bohócok, vagy színészek?

Örök életet, a gázár eltörlését és egymilliárd munkahelyet is ígértek az LMP aktivistái szerdán azon a performanszon, amelynek keretében egy fiktív Fidesz-programot mutattak be a legnagyobb ellenzéki párt budapesti székháza előtt.
2010. április 7. szerda 11:13 - HírExtra
Az egyik aktivista, aki egy kartonlapra ragasztott Orbán Viktor képet viselt maszkként, a Fidesz elnökének nevében ismertette a fiktív Fidesz-programot.

A Lehet Más a Politika (LMP) korábban többször kifogásolta, hogy a Fidesz szerinte nem hozta nyilvánosságra programját. Múlt pénteken Schiffer András például száz kérdést ragasztott ki a Fidesz-székház kapujára, egyúttal száz órát adott arra, hogy ezeket megválaszolják, de felelet egyelőre nem érkezett.

Az előzetes meghívó szerint az LMP listavezetője részt vett volna az eseményen, de a párt sajtóosztálya az MTI kérdésére azt mondta, hogy egy vidéki kampányrendezvényre kellett elutaznia, ezért nem tudott megjelenni a helyszínen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

virag2211
2010. április 7. 20:32
Sok itt a kérdés, de nem kapunk választ! Csak azt sajnálom, hogy pár nap és itt a választás. Ha később lenne a voks, több disznóság is kiderülhetne az LMP-ről!
pistike66
2010. április 7. 20:24
Vicces, hogy pont azt az egy politikai erőt támadják akinek van programja egy Schiffer maszka max annyit tudna szónokolni ami ráfér egy írólapra!!!
dfilo
2010. április 7. 12:54
Hm... Na szépen vagyunk. Azt hiszem az elköltözés. Ezek sem épp jófiúk ezek szerint. De kiaz? csak ne hangoztatnák a szépet...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását