2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Több mint 1.900 rendőr ügyelt a közbiztonságra

Valamennyi rendezvény rendbontás nélkül ért véget a fővárosban; a Budapesti Rendőr-főkapitányság a nap folyamán száznál több rendezvényt több mint 1.900 rendőrrel biztosított - közölte honlapján a rendőrség.
2010. március 15. hétfő 19:21 - HírExtra
A BRFK szerint több tízezer állampolgár ünnepelhetett hétfőn a fővárosi rendezvényeken, ezeken a BRFK törvényesen és szakszerűen látta el feladatait.

A BRFK közlése szerint munkatársaiknak elsősorban a közlekedés rendjének fenntartása, valamint a bejelentett rendezvények biztosítása volt a feladatuk. A nap folyamán a rendőrök 32 személyt igazoltattak, hat feljelentés született különböző szabálysértések miatt; a rendezvényekkel összefüggésben személyi szabadságot korlátozó intézkedés nem történt, rendbontás sehol nem alakult ki.

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság köszöni az állampolgárok együttműködését, hogy idén március 15-e valóban az ünnepről szólhatott" - tartalmazza a rendőrségi közlemény.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását