2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Sokkoló oldalak 18 éven felülieknek!

Alábbiakban néhány botrányoldalt kívánunk bemutatni Önöknek. Az oldalak magukért beszélnek, a cikk elolvasása pedig szigorúan 18 éves kor felett ajánlott.
2010. január 23. szombat 16:10 - HírExtra
Rotten.com

Az oldal a brutalitásnak, és a legbizarrabb dolgoknak a kimeríthetetlen tárháza. A szervert az Egyesült Államokból működtetik 1996 óta, azonban a 2009-es esztendőtől kezdve a feltöltések aránya drasztikusan csökkent: sajnos, nem sajnos, ettől függetlenül az oldal még mindig hatalmas látogatottságnak örvend, és bizony joggal tehetjük fel a kérdést, hogy vajon miért ennyire magas a látogatóinak az aránya?

Egyfajta vérszomj, beteges kíváncsiság vezeti az egéren nyugvó kezüket, hogy a végén erektált állapotban megnyissák az oldal gyászos tartalmát? Vagy sokkal gyakorlatiasabb okok miatt látogatnak ide? Pszichikai kiképzésnek is tekinthető az oldal abban az értelemben, hogyha egy kegyetlen bűncselekmény szemtanúivá válnának a tisztelt látogatók, akkor az „átlaghoz” képest jóval higgadtabban viselkednének a rendkívüli helyzetben? Ki tudja, döntse el mindenki, akinek van ahhoz gyomra, hogy idekattintva megnyissa az oldalt. A levágott testrészekről készített hiteles fotók még a legmegnyugatobb felvételeknek számítanak. Jó étvágyat kívánunk!

Thesmokinggun.com

Rendőrség - vagy egy annak megfelelő csoport - minden korban létezett, még ha nem is a mai formában. A 19. század végén, 20. század elején a fényképezőgép a bűnüldözők szolgálatába állt, így az utókor számára megörökíthették azokat a személyeket, akiknek meggyűlt a baja velük. A törvény egyik ökle vasszigorral lesújt, ám másik ügyes mozdulattal elcsen néhány ilyen jellegű fotót, és a nyilvánosság elé tárja azokat. Ez az oldal ilyen fotókat gyűjtött össze, természetesen ismert személyekről. Ha kíváncsi arra, hogy miként viselkedett a filmekből már jól ismert szituációban Bill Gates, Janis Joplin, Kobe Bryant, Paris Hilton, vagy éppen Martin Luther King, akkor ezt az oldalt Önnek találták ki.

Jesusoftheweek.com

Jézus Krisztus feltámadt! Ám mielőtt azt hinnék, hogy egy szenzációhajhász, ám kifejezetten ízléstelen álhírrel kívánjuk megörvendeztetni, sokkolni, vagy éppen szórakoztatni Önöket, akkor bizony tévednek. Ezen oldal szerint Jézus bizony feltámadt, vagy ha még nem is tette mindezt, akkor is jelét adja számtalanszor a visszatérésének: csokoládészelet, NBA sztár, Yoda, vagy akár egy banán képében. Vicces, vagy botrányos? Ha idekattint, akkor saját szemével is megbizonyosodhat a dologról.

Eletricretard .com

Alábbi oldalnak elég megnézni a főoldalát, és egyből rájöhetünk, hogy milyen szellemiségű oldallal állunk szemben. Figyelmeztetünk minden olvasót, hogy ezen oldal üzenete kifejezetten kirekesztő és sértő lehet, még akkor is, ha „csupán” gyerekes firkálmányokról van szó. Ha eldöntötték, akkor itt teheteik mindezt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását