2024. április 25. - Márk

Egyelőre nincs vádemelés Jacko orvosa ellen

Végéhez ér a nyomozás Michael Jackson hét hónappal ezelőtti tragikus halála ügyében, ám a kaliforniai hatóságok egyelőre nem emeltek vádat a popsztár orvosa, Conrad Murray ellen.
2010. január 10. vasárnap 17:34 - HírExtra
Murray ellen emberölés gyanúja miatt folyik nyomozás, miután elismerte, hogy heteken át erős klinikai érzéstelenítővel, Propofollal altatta az álmatlanságban szenvedő Jacksont. Azt azonban tagadja, hogy bármi olyat adott volna neki, amely megölhette volna.

"Semmilyen döntés még nem született az ügyben, semmilyen vádemelés nem történt" - idézték a hétvégi amerikai lapok a Los Angeles-i kerületi ügyészség szóvivőjét.
A celebritások honlapja, a TMZ.com magukat megnevezni nem kívánó forrásokra hivatkozva korábban ugyanis azt közölte, hogy a Los Angeles-i rendőrség december végén befejezte a nyomozást és heteken belül az ügyészséghez továbbítja az eredményt, hogy döntés születhessen a vádemelésről.

E források szerint az ügyészség nem szándékos emberölés vádját emelné Murray ellen, mivel Michael Jackson kezelése során nagyfokú gondatlanságot tanúsított.
A popsztár június 25-én hunyt el Los Angelesben, az orvosszakértői vizsgálat szerint nyugtatók és altatók túladagolása okozta szívleállását.

Az 50 éves Jackson új koncertsorozatára készült, s ennek időtartamára Murrayt fogadta fel kezelőorvosának. Halála beálltakor a doktor is a házában tartózkodott, és sikertelenül próbálta újraéleszteni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását