2024. április 26. - Ervin

Újabb tragikus haláleset

Casey Johnsont, a Johnson & Johnson kozmetikumokat gyártó cég örökösnőjét holtan találták az otthonában. Leszbikus párja Tila Tequila, és egyik legjobb barátnője, Paris Hilton gyászolja a halálát.
2010. január 6. szerda 11:09 - HírExtra
A harminc esztendős hölgy vagyona megközelítette a 25 765 milliárd forintot, ettől függetlenül egyedül, magányosan halt meg: senki sem tudja, hogy mennyi ideje feküdt holtan a lakásában, ugyanis halála előtt a mobiltelefonját is kikapcsolta. Barátnője, Tila Tequila -akivel múlt hónapban eljegyezték egymást - értesítette a hozzátartozókat, mivel napok óta nem hallott párjáról.

„Iszonyatos megint hallani erről az értelmetlen halálról! Emberek! Térjetek már észhez!” őrjöngött egyik barátnője, Samantha Ronson.

Az örökösnő az utóbbi időben botrányairól volt leginkább ismert. Decemberben óriási botrányt kavart az az eset, amikor kirabolta az akkori szeretőjét, Jasmine Lennard modellt. Az, hogy mi a magyarázat a tettére, senki sem tudja: fehérneműt, és ruhákat lopott a modelltől, majd lebukott, mivel Tila előtt viselte azokat, aki nem volt rest a meglopott tudtára adni mindezt. Talán ez a momentum is szerepet játszhatott összeveszésükben, ugyanis december 29-én találkoztak utoljára. Casey elviharzott, és még szeretett kutyáit sem vitte magával. Az ügy tragikus végkifejlete már ismert.

A hölgyet az utóbbi időben igencsak kerülték a botrányai miatt, ettől függetlenül számtalan ember gyászolja.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását