2024. április 25. - Márk

Kimerült az ifjú szívtipró

A lányok új kedvence, a Barátok közt Illés Pétere kemény időszak előtt áll. A fiatal színészpalánta minden idejét kitölti a tanulás és a népszerű sorozat forgatása, így alig marad ideje pihenni.
2009. december 2. szerda 10:36 - HírExtra
Barna Zsombor kimerült. Persze ez nem meglepő: a Barátok közt Illés Pétere ugyanis tanulás mellett színiiskolába is jár.

„Nem olyan ez, mint a gimnáziumi évek alatt: nem mehetek haza kora délután, a suli és a felvételek este nyolc-kilenc órakor érnek véget, ami rendkívül fárasztó” – számolt be a megpróbáltató helyzetről az ifjú csajmágnes. A jövőben sem lesz könnyebb a helyzet a fiatal színész számára. Zsomborra nemsokára legalább hat vizsga vár, amiket valahogyan össze kell egyeztetnie a keddtől péntekig tartó forgatásokkal.



„Előfordul, hogy rengeteg jelenetem van egy nap, és csak az ebédszünet alatt szusszanhatok. Hétvégenként pedig otthon vagy a barátaimmal pihenek, ezért bízom benne, hogy minden kötelezettségemet teljesíteni tudom. A barátnőmmel hét hónapja vagyunk együtt, és csak nehezen tudjuk megoldani, hogy rendszeresen találkozzunk. Egyébként most ő is nagyon elfoglalt, az érettségire készül” – nyilatkozta Barna.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Dusí
2010. február 6. 22:07
ajjh istenem de édesŁŁŁaz a szép mosoly elkápráztat^^egyszerüen CSODÁLATOS<33puszii
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását