2024. március 29. - Auguszta

Somló Tamás poénból mozgássérültet játszik

Somló Tamás végre a sarokba dobta bokamerevítőjét, és élvezi, hogy újra tud járni.
2009. október 16. péntek 10:39 - HírExtra
Az LGT legendás frontembere újra a régi! Somló Tamás hosszú idő után végre a sarokba vágta bokamerevítőjét, és élvezi, hogy újra tud járni. Bajor Imrével ellentétben az énekesnek nem okozott anyagi kiesést balesete.

– Válság van, mindenkinek kell a pénz. A rajongók megértők, nem csinálnak abból ügyet, ha valaki gipsszel a lábán lép színpadra. Én is ezt tettem. Amikor eltörött pár hónapja a sarkam, ugyanúgy jártam fellépni, mint előtte, csak én viccből még sajnáltattam is magam: poénból egy kalapot tettem a színpadra, hogy adakozzanak egy mozgássérültnek – mesélte nevetve a humoros Somló, akit néha még gyötör a fájdalom. – Fáj, fáj, de remélem, már nem sokáig. Nagyon elgyengült a gipsz miatt, ezért korábban gyógytornász segítségével erősítettem, most már egyedül – fűzte hozzá a zenész.

Somló pár hónapja szenvedett a balesetet, mint elmondta, otthonában történt a baj. Éppen egy függönyt próbált felhelyezni a karnisra, amikor lába alól kicsúszott a létra. Az énekest megműtötték.

– A háztartási balesetek specialistája vagyok. Annyi minden történik velem, hogy az egyik kórház traumatológiai osztályán viccből felajánlották, béreljek ágyat. Nem csoda: legutóbb egy kullancs miatt voltam bent, előtte a sarkammal, azelőtt pedig a kezemet műtötték, és még a lábamat is leforráztam.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását