2024. április 25. - Márk

Somló Demjénnel és Charlie-val koncertezik

Somló Tamás akusztikus koncertet ad kedden este a Művészetek Palotájában (MüPa); vendégként fellép Demjén Ferenc és Charlie is.
2009. április 27. hétfő 14:24 - HírExtra
Az LGT basszusgitárosa, szaxofonosa, énekese az MTI-nek elmondta: örömmel vállalta a koncertet, hiszen régen volt már akusztikus fellépése. Somló Tamás kitért arra, hogy a felkészülést megnehezítette balesete (lakásában eltörte a lábát), ezért kevesebbet tudtak próbálni; általában nála vették át a dalokat.

A zenész legutóbb két évvel ezelőtt lépett fel a MüPában. A mostani koncert két sztárvendége, Demjén Ferenc és Charlie két-két dalt énekel, és hármasban is előadnak két Somló-számot.

Az este további fellépői között lesz szerzőtársa, a KFT billentyűse, Bornai Tibor, Zsola a Vad Orchideákból és Mester Tamás.

Somló Tamás kiemelte: az akusztikus műsor számára ideálisak a Művészetek Palotája koncerttermei, nemcsak a hangzás, hanem a közönség közelsége miatt is. Megjegyezte: az ilyen jellegű koncertekre át kell hangszerelni a dalokat, ami külön kihívás.

A zenésszel - immár nem először - kedden fellépnek gyermekei is, ezúttal Pali, Dani és Lili csatlakozik hozzá. Somló Tamás nemcsak házigazdája, hanem műsorvezetője is lesz a koncertnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását