2024. május 17. - Paszkál

Idézetekkel válaszolt a Fidesz

A Fidesz szocialista politikusok, valamint egy közíró MSZP-t bíráló kijelentéseit, illetve egy Népszabadságban közölt kritikus mondatot idézve reagált Szabó Zoltán szocialista országgyűlési képviselőnek a szerdai budapesti sajtótájékoztatójára.
2009. szeptember 2. szerda 14:44 - HírExtra
Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője közleményében feltette a kérdést - amely Szabó Zoltán sajtótájékoztatójának címe volt -: "Hogyan +kormányoztok ti+?"
Az ellenzéki politikus idézte a Népszabadságot, mely szerint "(A jobboldalt) a másik oldal segíti hatalomra. Gyávasággal, kulturálatlansággal és mindenekelőtt: a korrupcióval." Majd egy Hegyi Gyula szocialista képviselőtől származó idézet következik: "Az MSZP ellen összehordott, általánosító korrupciós vádak egy része könnyen megcáfolható. Más esetekben sajnos jogos a vád."

Ezt követően a Fidesz Ba:cher Iván közírótól idézi ugyanazokat a mondatokat, amelyek az elmúlt napokban már a párt több közleményében is szerepeltek, s amelyek szerint "Ahol felbukkannak, ott lopás esik. Metró: lopás. MÁV: lopás. Posta: lopás. Autópálya: lopás. BKV: lopás. Villamos művek: lopás. Margit híd: lopás. És ez itt, a hetedik kerület: lopás."

Szili Katalin szocialista házelnöktől pedig azt a mondatot idézi a Fidesz közleménye, mely szerint "A szocialista párt azért veszítette el a szerethetőségét és a társadalom bizalmát, mert morálisan megkérdőjelezhető helyzetekbe került."

Szabó Zoltán szocialista képviselő szerdai sajtótájékoztatóján az esztergomi mélygarázsvásárlások iránt érdeklődött. A kormánypárti politikus szerint az önkormányzat az eredetileg meghirdetett eladási ár többszörösét fizeti ki a parkolóhelyekért.

Az MSZP országgyűlési képviselője azt mondta: a Giegler Kft. 200 millió forintért vásárolt meg az esztergomi önkormányzattól egy telket, hogy mélygarázst építsen rajta, amelyet az önkormányzat 1,4 milliárd forintért vásárolt vissza. Egy másik, tervezett ügyletről pedig azt mondta, hogy azokat a garázshelyeket, amelyeket a tulajdonos eredetileg összesen 345 millió forintért hirdetett meg, Esztergom városa 625,8 millió forintért vásárolná meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását