2024. május 17. - Paszkál

Tarlós István sekélyes?

A fővárosi MSZP arra szólítja fel a Fideszt, hogy támogassák a szocialisták által a BKV-végkielégítések tisztázására tett javaslatokat, és egyúttal felkérik Tarlós Istvánt, hogy ne sekélyes politikai haszonszerzés vezesse nyilatkozatait.
2009. augusztus 18. kedd 20:19 - HírExtra
Mint Molnár Zsolt, az MSZP fővárosi szervezete ügyvezető alelnökének keddi közleményében olvasható: nem a BKV felügyelőbizottságának fidesz által delegált tagja volt az egyetlen, aki szorgalmazta és kezdeményezte a teljes vizsgálatot.

Vitézy Dávid több alkalommal is az MSZP-vel szavazott együtt, azokra a kezdeményezésekre, amiket a szocialista delegáltak tettek annak érdekében, hogy tisztázódjanak végre a BKV körüli tarthatatlan végkielégítési botrányok - áll a közleményben.

A közlemény megfogalmazása szerint Tarlós István "álságos magatartást folytat" ebben a témában, és egyedül a szocialista főpolgármester-helyettest tartja felelősnek, annak ellenére, hogy Hagyó Miklós többször kezdeményezte a teljes vizsgálatot.

"Ezzel szemben Tarlós István egyszer sem támogatta a BKV-nál folyó dolgok tisztázására tett szocialista javaslatokat, s több ízben kiállt Kocsis István mellett, remélhetőleg ez nem annak köszönhető, hogy Tarlós István az eltusolásban érdekelt" - írta az alelnök.

Tarlós István, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője keddi sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a teljes fővárosi MSZP belebukott a BKV-s végkielégítési ügyekbe. Emlékeztetett arra, hogy 2006 októberétől Hagyó Miklós (MSZP) felügyeli a BKV-t a városüzemeltetés keretében. "Ezért mondom azt, hogy a BKV-s ügyekbe a teljes fővárosi MSZP belebukott" - tette hozzá.

Hangsúlyozva, hogy az ellenzék teljes vizsgálatot szorgalmaz ez ügyben, megjegyezte: ahhoz megkapja a támogatást az ellenzéktől a főpolgármester, hogy tisztázódjon, "három éve mi folyik a BKV-nál". Tarlós István közölte, hogy a BKV felügyelőbizottságából (fb) azért nem hívják vissza delegáltjukat, mert ő volt az egyetlen, aki folyamatosan jelezte a problémákat, szorgalmazta a vizsgálatokat, amelyeket a többség leszavazott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. augusztus 18. 20:43
A magam részéről: Inkább legyek sekélyes, mint BŰNÖS!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását