2024. május 18. - Erik, Alexandra

Fidesz: a rendőrség gyorsan mutasson fel valamit a kislétai gyilkosság ügyében

A Fidesz elvárja a rendőrségtől, hogy mielőbb eredményt mutasson fel a megdöbbentő kislétai gyilkosság ügyében - közölte Répássy Róbert fideszes országgyűlési képviselő hétfőn az MTI-vel.
2009. augusztus 3. hétfő 15:16 - HírExtra
A fideszes politikus szerint a gyilkosok felkutatása és megbüntetése nem a parlament, hanem a rendőrség, az ügyészség és a bíróságok feladata.Az SZDSZ az Országgyűlés rendkívüli ülésének azonnali összehívását kérte a kormánytól a romák elleni fegyveres merényletek ügyében.

Hétfőre virradóra Szabolcsban, Kislétán ismeretlen támadók az otthonában lőttek agyon egy 45 éves asszonyt, 13 éves lányát pedig súlyosan megsebesítették. A hétfői gyilkossággal a Nemzeti Nyomozó Iroda már nyolc, a romák sérelmére tavaly és idén elkövetett bűncselekmény ügyében nyomoz emberölés és emberölési kísérlet miatt. A másik hét bűncselekményt tavaly és idén követték el.

Répássy Róbert közleményében kiemelte: elengedhetetlen a rendőrség morális és szakmai megerősítése, valamint egy új, erős kormány, "amelynek rendészeti minisztere nem bizonyítékok hamisításával, hanem a bűn üldözésével, a jog- és közbiztonság megerősítésével foglalkozik".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

PAPO
2009. augusztus 3. 19:24
MEG FELELŐ EMBERT A MEGFELELŐ HELYRE!!! ELÉG AZ IDIÓTA ÚRBARMOKBÓL:HOGY TUDNA EREDMÉNYT ELÉRNI DRAZSÉ ? HISZ A ROBBANTÁST IS EL KURTA. SOK AZ ESET EGYETLEN EREDMÉNY SINCS ? MÉRT ?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását