2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

MDF: a Jobbik a felelős az éjszakai rendbontásért

Az MDF szerint a sajóbábonyi rendbontásért egyértelműen a Jobbikot terheli a legnagyobb felelősség - olvasható a párt által az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményben.
2009. november 16. hétfő 08:25 - HírExtra
A Jobbik kampánynyitó eseményt tartott Sajóbábonyban: bemutatta, mire lehet számítani tőle a következő hónapokban - írták.

Mint fogalmaztak, "a szélsőséges párt folyamatosan muníciót gyűjt a romák ellen: betyáregyleteket toboroz a megfélemlítésükre, gyűlöletre, kirekesztésre uszítja a lakosságot. Elfogadhatatlan, hogy a Jobbik cigányterrorról beszél, elfogadhatatlan, hogy kihasználja és erősíti is a romaellenes hangulatot".

Az MDF szerint a Jobbik választási kampánya a "legolcsóbb": a megoldáskeresés helyett a félelemkeltésre és a jogállamiság elleni harcra épül.

A párt a sajóbábonyi eseményekért felelősként jelölte meg a Jobbik mellett az MSZP-t és a Fidesz-t is. "A kormánypárt azért, mert nem erősítette meg a rendőrséget, a Fidesz pedig azért, mert éveken keresztül hisztériát keltett, és minden kijelentésével csökkentette a rendvédelmi szervekbe vetett állampolgári bizalmat" - olvasható az MDF közleményében.

Szombaton lakossági fórumot tartott Sajóbábonyban a Jobbik, ezt követően vasárnap szabadultak el az indulatok - többek között - a feloszlatott Magyar Gárda egyenruhájába öltözöttek és a roma lakosság között.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

galamb tamás
2009. november 16. 09:44
Tetve MDF! Ezeket a vérszopó cigányokat véditek még mindíg! Egyenlőre még MI Magyarok vagyunk többen, s nem fogunk rátok szavzni. Minket és a gyarekeinket meg meg kell védjük mi magunk, mrt ti (fasszopó kurvák) még miníg a tetves cigányoat véditek, meg a zsidó tudunk ösztönlények lennihaa családunkról van szó! És a nektek mgyonrossz lesz!!!!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását