2024. április 25. - Márk

Bérmegállapodás a BKV-nál

A BKV Zrt. vezérigazgatója, Antal Attila és a Kollektív Szerződés aláíró szakszervezetek múlt pénteken aláírták a Társaság 2008-ra szóló bérmegállapodását. A BKV legnagyobb szakszervezeti szövetsége, a VTDSZSZ szerint a szakszervezet szempontjából eredmén
2008. február 21. csütörtök 11:36 - Hírextra

Ezzel várhatóan a közüzemi és közszolgáltató cégek között az egyik legjobb bérmegállapodást sikerült megkötni. Jelenleg már a dolgozók közötti differenciálásról szóló területi egyeztetések folynak.

A Társaságnál 2007-ben végrehajtott vállalati átszervezés miatt most a szokásosnál is nehezebb volt egyezségre jutni a 7,5%-os bérfejlesztés alapjául szolgáló bázis bértömegben. A dolgozók részére biztosított havi étkezési hozzájárulás a megállapodás alapján 6 000 Ft-ra emelkedett, illetve a munkavállalók változatlanul megkapják idén is az év végi vásárlási utalványukat.

Reméljük, hogy a cég menedzsmentjével elkezdődött belső párbeszéd továbbra is hatékonyan folytatódik, hogy tárgyalásos úton tudjuk rendezni a felmerült kérdéseket.

VTDSZSZ elnöksége

Forrás: MTI-OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását