2024. április 16. - Csongor

Elképesztő videó! Eszméletlen medencés kosárshow!

Kosárlabda-show a vízben – avagy amikor több sportág és néhány elborult agyú srác találkozik. Csak medence, egy palánk és egy kosárlabda kell hozzá. Ön utánuk csinálná? Elképesztő videó!
2009. július 28. kedd 15:59 - HírExtra
Ül az ember a forró irodában, a levegő megállt, szél nem fúj, ellenben kánikula az van. Vannak azonban olyan srácok, akik igazán tudják élvezni a nyári szünidő minden percét. Nem csoda hát, hogy ezeknek az amerikai fiatalembereknek az egészen hihetetlen videóját már majd’ 30 ezren lesték meg néhány nap alatt a YouTube-on:

A csapatnak egyelőre neve és célja nincs, a videómegosztó lelkes látogatói azonban már kitaláltak nekik egy-két igen hangzatos megszólítást. A világhírű chicagói akrobatikus-kosaras csapat, a Harlem Globetrotters után „Pooltrotters”-nek keresztelték a srácokat (pool=medence).

Persze aki nem érez magában elég erőt és ügyességet, az ne próbálja ki ezeket a trükköket – sőt igazából arra kérnénk mindenkit, hogy csak óvatosan az utánzással.

Viszont azt azért megnéznénk, hogy a szintén szünidejüket töltő magyar srácok közül akadna-e valaki, aki ugyanezt meg tudná csinálni – persze focilabdával, focikapura…
Forrás: HírExtra/Blick.ch
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását