2024. április 24. - György

Összeesküvés-elmélet: Jacko még él?

Jacko halála után néhány nappal máris elszaporodtak az összeesküvés-elméletek. Vajon a popsztár Magyarországon bujkál, vagy éppen az iráni elnök ölette meg?
2009. június 30. kedd 07:39 - HírExtra
Az emberi fantázia szinte határtalan. Talán ennek is köszönhető, hogy egy-egy híresség halálhíre után napok alatt vadabbnál vadabb összeesküvés-elméletek kapnak szárnyra. Nézzük hát, mi történhetett Jackóval.

Az első verzió szerint Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök ölette meg a popsztárt, hogy ezzel terelje el a figyelmet az igencsak forró iráni politikai helyzetről. Bizonyíték? Természetesen nincs...

Sokak szerint valószínű az is, hogy Jacko a teljes anyagi csődöt elkerülendő csak megrendezte halálát, s most egy isten háta mögötti szigeten kártyázik és koktélozgat Elvis Preslyvel. Hogy a gyerekei ne szenvedjenek hiányt, arról a jogdíjakból befolyó pénz gondoskodik...

Szintén népszerű az a teória, ami szerint a popcsillag már két éve elhunyt, s azóta hasonmások helyettesítik a koncerteken és a sajtótájékoztatókon. Szóval az egész Jackson-család összeesküdött volna?

Utoljára maradt a katasztrófamarketing elmélete. Rengetegen gondolják úgy, hogy Jacko halálhíre csak maratoni koncertsorozatának reklámkampányához tartozik, miközben ő Magyarországon bujkál egy kastélyban, s várja a nagy visszatérést.

Hogy ki melyik változatot tartja valószínűnek, az már az egyéni hiszékenyéség kérdése. Nem lehetne azonban egyszerűen elfogadni, ami történt, és csendben emlékezni Jackóra,  a pop egyik legendájára?
Forrás: The Daily Telegraph
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását