2024. április 25. - Márk

Jajj, de kínos részletek Jackoról!

Michael Jackson három gyermekének volt nevelőnője szerint az énekesen rendszeresen gyomormosást kellett végrehajtania a fájdalomcsillapító-koktélok miatt.
2009. június 28. vasárnap 12:15 - HírExtra
A 42 éves Grace Rwambara a The Sunday Times-nak elmondta, hogy Jacko gyakran keverte a különböző fájdalomcsillapító szereket, miközben alig evett és ezektől előfordult, hogy olyan rosszul lett, hogy a nörsz nem is engedte őt a gyerekek közelébe. Egyszer felhívta a sztár édesanyját, Katherine-t és húgát, Janetet, kérte, hogy lépjenek közbe és győzzék meg Michaelt: kezeltesse magát függősége ellen. Jackson azonban ellene fordult és azzal vádolta, hogy elárulta őt.

Ez az addikció alátámasztani látszik azokat a sajtóhíreszteléseket, mely szerint orvosa, Conrad Murray egy erős fájdalomcsillapítót, Demerolt adott a pop-királynak, nem sokkal annak halála előtt.

A ruandai születésű Rwaramba több mint egy évtizeden át dolgozott Michael Jackson mellett, előbb titkárnőként, aztán pedig három gyermeke, a most 12 éves Prince Michael, a 11 éves Paris Katherine és a 7 esztendős Prince Michael II mellett volt nevelőnő.
Ugyancsak megszólaltatta őt a News of The World bulvárlap. Vallomásából az derült ki, a gyerekeknek nehéz kapcsolatuk volt apjukkal. Felidézett egy esetet, amikor a közelmúltban Michael II apja dalait énekelte neki. "Jó szívvel nevettem rajta. Annyira jó pillanat volt. Aztán egyszer csak Michael megjött és a gyerekek rémülten néztek rá, olyan dühös volt".

A három gyermek sorsa egyelőre bizonytalan. A média felvetette annak lehetőségét, hogy a két idősebb gyermek biológiai anyja, Deborah Rowe ápolónő bírósághoz fordul, hogy megkapja az elhelyezési jogot.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

wancsa
2009. június 29. 10:23
Szánálmas majom volt - így élt és így halt meg!
Minősíti a "nagy" superhatalom, az USA társadalmát ahogyan reagálja az esetet. Ez is a cirkusz része. . .
nikolett
2009. június 28. 13:36
Az én személyes véleményem hogy nem kelett volna megmütetni magát.Kereste a helyét és nem találta meg a világnak akart bizonyitani és belehalt.
MichaelJacksonrajongó
2009. június 28. 13:32
Hát,remélem nyugodtan tud nyugodni:( Pedig 13 éves korom óta azt mondtam,hogy addig nem akarok meghalni amíg nem találkozom vele vagy egy koncertjére el nem mentem :( Hát már nem jutok el soha.
Az ujságirók meg üljenek le kicsit,akik meg tergetnek,szégyeljék magukat,és ne legyen örömük abban a pénzben amit kapnak az ujságiroktol a hirkért:S viszlát !
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását