2024. április 25. - Márk

Döbbenetes fordulat! Megvan Michael Jackson gyilkosa!

A média ölte meg Michael Jacksont - vélekedik a híres olasz énekes-színész, Adriano Celentano.
2009. június 28. vasárnap 21:40 - HírExtra
Celentano, aki az utóbbi évtizedben rendkívül kritikus hangot ütött meg a média hatalmával, a globalizációs hírterrorral szemben, a Corriere della Sera című milánói lapnak írt cikkében arra hívja fel a figyelmet, hogy a bűnügyi sajtó tíz éven keresztül valósággal darabokra tépte Jacksont, annak ellenére, hogy ő végig ártatlannak vallotta magát és soha semmi bizonyítékot nem találtak ellene. Amikor pedig felmentették az énekest, olyan "halkan" közölték, hogy az végzetes tőrdöfés volt számára.

"Emberfeletti erőfeszítéseket tett, hogy talpra álljon. Utolsó, a konzumizmus gyilkos gépezete által megtépázott erejét kellett összeszednie és ekkor jelentette be utolsó találkozását rajongók millióival, akik egymást taposták, hogy ott lehessenek az 50 meghirdetett londoni koncert valamelyikén. Ötven nap énekelt, játszott, szórakozott volna azokkal együtt, akik mindig szerették és soha nem kételkedtek ártatlanságában, beszélt volna arról az igazságról, amelyet a média aljas módon elhallgatott" - írta a veterán olasz művész, aki ugyanennek az ördögi gépezetnek a továbbforgását látja abban, hogy máris terjednek a Jackson elleni összeesküvésről szóló elméletek.

"A gyilkos az otthonunkban van, etetjük, ágyat vetünk neki, de nem teszünk semmit azért, hogy ne öljön" - figyelmeztetett Adriano Celentano. Az énekes egyúttal felidézte, hogy számára a Billie Jean című dal volt az, amely meggyőzte Michael Jackson zsenialitásáról. "Még végig sem hallgattam a Thriller albumot, már éreztem annak a hurrikánnak az előszelét, amely végigsöpört az egész Földön" - írta.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ildiko1229
2009. június 28. 22:39
A média tette Tönkre!!Nagyon jó sztorikat tudtak írni róla.Amikor kiderült hogy ártatlan,csak a hírnevét piszkították,hallgattak!!!Jól megráncigálták az életben,bántották,mindent kitaláltak róla,lelkileg,tönkretették!!!!!
saxo
2009. június 28. 22:19
A jó édesanyátok gyermeke. Az a döbbenetes!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását