2021. július 24. - Kinga, Kincső

Nagy siker volt a Kapcsolat koncert

Kellemes időben, pontosan nyolc órakor kezdte programját a budapesti Kapcsolat koncert brit sztárvendége, a Simply Red együttes; a T-Mobile 13. ingyenes rendezvényére gyakorlatilag megtelt az Ötvenhatosok tere.
2009. június 27. szombat 21:50 - HírExtra
A Városligeti fasor vonalában felállított hatalmas színpadon - amelyet egy hétig építettek - előbb Király Viktor adott sikeres ráhangoló koncertet, a Simply Rednek pedig már az első számait is sokan együtt énekelték a zenekarral.

Azokhoz a nézőkhöz, akiknek a színpadtól távolabb jutott csak hely, hatalmas kivetítők viszik közelebb Mick Hucknallt és zenésztársait.

A biztonságra sok rendőr, valamint biztonsági szolgálatok ügyelnek. A tér több pontján láthatók mentőautóknak a rendezvényen eddig nem akadt munkájuk.

A koncert környékén jelentős forgalmi változásokat léptettek életbe. A BKV autóbuszait és trolijait elterelték, és gépkocsikkal sem lehet a tér közelébe jutni. A kis földalatti szerelvényei már kora délutántól nem állnak meg a Hősök terénél, és erre kell számítani a koncert után is. Az 1-es villamos azonban éjjel fél egyig közlekedik majd, és a szokásosnál tovább jár a 6-os villamos is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását