Nagy siker volt a Kapcsolat koncert

Kellemes időben, pontosan nyolc órakor kezdte programját a budapesti Kapcsolat koncert brit sztárvendége, a Simply Red együttes; a T-Mobile 13. ingyenes rendezvényére gyakorlatilag megtelt az Ötvenhatosok tere.

A Városligeti fasor vonalában felállított hatalmas színpadon - amelyet egy hétig építettek - előbb Király Viktor adott sikeres ráhangoló koncertet, a Simply Rednek pedig már az első számait is sokan együtt énekelték a zenekarral.

Azokhoz a nézőkhöz, akiknek a színpadtól távolabb jutott csak hely, hatalmas kivetítők viszik közelebb Mick Hucknallt és zenésztársait.

A biztonságra sok rendőr, valamint biztonsági szolgálatok ügyelnek. A tér több pontján láthatók mentőautóknak a rendezvényen eddig nem akadt munkájuk.

A koncert környékén jelentős forgalmi változásokat léptettek életbe. A BKV autóbuszait és trolijait elterelték, és gépkocsikkal sem lehet a tér közelébe jutni. A kis földalatti szerelvényei már kora délutántól nem állnak meg a Hősök terénél, és erre kell számítani a koncert után is. Az 1-es villamos azonban éjjel fél egyig közlekedik majd, és a szokásosnál tovább jár a 6-os villamos is.
Forrás: MTI