2024. március 29. - Auguszta

Nahát! Sharon Stone úgy oboázta be magát az Elemi ösztönbe

Nincs új a nap alatt. A szereposztó dívány létezik és Sharon Stone is megfordult rajta. Így kapta meg az Elemi ösztön főszerepét.
2009. június 3. szerda 09:11 - HírExtra
Ez a film hozta meg Stone számára a világsikert, ezután lett elsőszámú szexszimbólum, pedig a forgatás alatt a kollégák nagyon utálták. Sharon nem tagadta, hogy kiknek a testén keresztül jutott el a csúcsra, sőt Joe Esterhasnak, a film forgatókönyvírójának azt is elmesélte miként szopta ki a lelket is bárkiből, csakhogy megkapja a film főszerepét.

Modora és beképzeltsége miatt rühellték. Nem csoda, hiszen a film operatőrét fegyverrel fenyegette meg mondván: „csak egy unciányi zsírlerakódást lássak meg a vásznon és a halál fia vagy a kurva anyádat”.

Így azon sincs mit csodálkozni, hogy a fürdőkádas jelenet előtt a kollegák nemes egyszerűséggel telehugyozták a kádat, amibe őnagysága belefeküdt. Amikor kiderült begurult és egy boxzsákon vezette le a feszültséget. Szélsőségek.

Sharon istene a pénz volt. Joe Esterhas elmesélte, hogy amikor virágot küldött neki, azt megköszönte, amikor ékszert akkor elhívta vacsorázni, amikor pedig egy ékszerkollekciót, akkor egy szál sunában kellette magát önkéntelenül Esterhas lakásának padlóján. Ilyen ember Sharon Stone

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

pampalini
2009. június 3. 14:49
Van nő, aki beletörődik ebbe, és tehetsége ellenére sosem fut be. Van, aki elviseli és elfelejti. És van, aki öngyilkosságba menekül ebből. Például az utóbbi időben nem egy távol-keleti színésznő megtette.
pampalini
2009. június 3. 14:41
A fent írtakból nem Sharon Stone, hanem Joe Esterhas nyüves jelleme bontakozik ki.
Mindegy, ki játszotta el az Elemi ösztön főszerepét, arról mindezt mindenképpen le lehetne ma írni, hiszen aki nem ezt teszi, az nem kap ma szerepet. Mert ezek a szarházi nyüves stricik hiába kapnak egy csomó pénzt a "szakértelmükért" fizetésképp, mégis azt fogják oda betenni, aki jól leszopja őket. Bravó, "urak", így kell a nőket a végletekig kihasználni, kizsigerelni és megalázni, aztán meg kibeszélni és össznépileg lekurvázni. Miközben ők a szakmai szempontok elé teszik a farkuk végletekig önző szempontját, és ezért még fizetünk is nekik és elismerjük őket. Szégyentelen mocskok ezek, ők a főribancok, nem pedig az általuk kényszerhelyzet elé állított nyomorult színésznők. Akiken aztán a hülyébbek és igazságérzet nélkül lévők fenik a nyelvüket. A szereposztó dívány a férfinem szégyene.
csocso2
2009. június 3. 12:40
Irigyek.DDDDD
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását