2023. február 7. - Tódor, Rómeó

Véget ér a Vészhelyzet?

Itt az ideje, hogy az NBC régóta tartó orvosi drámáját befejezzék ebben a szezonban? Talán igaz a mondás, hogy a jóból is megárt a sok. John Wells producer azt mondta, ez még nem a végleges döntés.
2008. március 3. hétfő 13:40 - Hírextra
A Vészhelyzet 1994-ben debütált. A sorozat egy képzeletbeli közkórházban játszódik, ahol orvosok és gyakornokaik összekuszálódott, körülményes életét ismerhetjük meg. A sorozatban több közismert névvel találkozhatunk, mint például George Clooneyt, Noah Wyle, Julianna Margulies, Anthony Edwards, és Maura Tierney.

Bár, mikor a sorozat a csúcson volt, több mint 30 millió nézőt tapasztott a képernyők elé, a nézettség hanyatlani kezdett az utóbbi években. Az utolsó évadra már csak 11,5 millióan voltak kíváncsiak. A legújabb részeket jóval kevesebb, mint 10 millióan látták, és ezek közt a 18 és 49 év közötti korosztály mindössze 4 százalék, ami 25 százalékkal kevesebb, mint az elmúlt években.

A látvány nagyon drága, a minőség pedig nem hoz annyit, hogy fedezze a költségeket. A Vészhelyzet egy epizódja körülbelül 5 millió dollárba kerül. Hozzávetőleg kétszer annyiba, mint egy hasonló témájú dráma.

A 300. epizód alkalmából hatalmas bulit szerveztek, ahol Wells, a producer azt mondta, hogy beszél az NBC főnökével a sorozatról. Aggódnak a forgatókönyvírók sztrájkja miatt, mert így sok időt elveszthetnek. Ha továbbra is folytatódik a munkabeszüntetés, félő, hogy a kreatív stábnak nem lesz ideje arra, hogy kiszolgálják a rajongók igényeit.

Így történt az is, hogy mindössze 13 epizód készült el a megrendelt 22-ből. Megoldatlan cselekmények maradtak hátra. Az őszi évadon folyamatosan dolgoznak a szakemberek. Azonban ha kevesebb lesz az író, az óriási csapást jelent az NBC-nek, hisz kevesebb film közül válogathat. Természetesen az NBC-nek is az éri meg, ha egyenletes a nézettség, nem pedig egyszer az egekben, máskor a béka feneke alatt. Ha az NBC úgy dönt, hogy egy másik résszel folytatja a Vészhelyzetet, költséges vágásra számíthat.

Goran Visnjicek és Mekhi Phiferrel valószínűleg távoznak a sorozatból, míg Maura Tierney folytatja. A producer a lelke mélyén érzi, hogy lesz folytatás, és nagyon reméli, hogy meg tudnak állapodni az NBC-vel.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását