2024. május 6. - Ivett, Frida

Phil Collins méregdrága válása

Huszonöt millió fontba (7,6 milliárd forint) került Phil Collins válása harmadik feleségétől, Orianne Cevey-től. A Sunday Mirror című brit lap szerint ez minden idők legnagyobb összege, amelyet egy híresség fizet volt házastársának.
2008. augusztus 17. vasárnap 18:15 - Hírextra
A Genesis együttes filmszínészként is elismert dobos-énekese többet fizetett ex-nejének, mint amennyit Paul McCartney Heather Millsnek. Sir Pault 24,3 millió fonttól (7,3 milliárd forint) szabadította meg élete második párja.

Az 57 éves Collins hat évi házasság után kényszerült a hatalmas végkielégítésre. A párnak két gyermeke született.

Collins nem kezdő a milliós válásokban: 1994-ben 17 millió fontot (5,16 milliárd forint) adott második feleségének, Jill Tavemannek, aki egy faxban közölte vele, hogy vége közöttük mindennek. Ez persze még mindig belefér Phil vagyonába, amelyet 140 millió fontra (42,5 milliárd forint) becsülnek.

Phil Collins, aki a Genesis mellett szédületes szólókarriert futott be az 1980-as évek eleje óta, akkor ismerte meg a mindössze 22 éves svájci Orianne-t, amikor még Jill a felesége volt. Öt évig voltak együtt, mielőtt összeházasodtak. Három napig tartó, hetedhét országról szóló lakodalmuknak 300 meghívottja volt, köztük Elton John és Eric Clapton.

Collinsnak az utóbbi években erősen megromlott a hallása, ezért néhány hónappal ezelőtt bejelentette, hogy búcsút mond a turnéknak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását