2024. április 18. - Andrea, Ilma

Győztek a nagymellű nők!

Május 9-e 2 fontos győzelem napja: a melltartófronton brit nők kiharcolták, ne kerüljön 2 fonttal (630 forinttal) többe a nagyobb fehérnemű, mint a kisebb.
2009. május 9. szombat 15:34 - HírExtra
A győzelem a Busts 4 Justice - Keblek az Igazságosságért - nevű szervezetnek köszönhető, amely teljes mellbedobással küzdött az egyenárért a Marks and Spencer áruház ellen.

Élamazonjuk, a 26 éves Beckie Williams még egy részvényt is vásárolt az áruház értékpapírjaiból - 3 font 40 pennyért (bő ezer forintért) -, hogy részt vehessen a részvényesek közgyűlésén és itt hallathassa hangját a nagy keblek nevében. A szervezetnek sikerült 13 ezer aláírást gyűjteni ügye mellett, az áruház pedig megadta magát - de nem úgy, hogy felemeli a kisebb méretű melltartók árát a nagyobbakéhoz.

"Május 9-étől minden melltartó méretére való tekintet nélkül ugyanannyiba kerül" - mondta az áruház szóvivője.

Nem először dagadhatnak az átlagosnál amúgy is nagyobb női keblek a győzelem büszkeségétől brit földön. A tavalyi év elején hasonló diadalt arattak az ASDA, Nagy-Britannia második legnagyobb élelmiszerárusító áruházláncolata felett: a hálózat azóta nem adja drágábban egyazon típusból a nagyobb melltartókat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását