2024. április 18. - Andrea, Ilma

Elképesztő! A gyönyörű színésznő megszabadult ruháitól! - képpel!

Eva Mendes, színésznő gondolkodás nélkül ledobta ruháit a Kelvin Klein kérésének, és elképesztően szexi fotók készültek róla!
2009. május 7. csütörtök 19:59 - Kővári Adrienn
Úgy tűnik manapság egyre divatosabb a sztároknak apró ruhákban pózolniuk egyes reklámfotókon. Nemcsak Victoria Beckham dobta le ruháit, hanem így tett Eva Mendes is. Ő a Kelvin Klein farmer, és fehérnemű reklámban vesz részt, és már el is készültek az első fotók.

Már a tavalyi évben is dolgoztak együtt, és idén ismét segédkezett a színésznő a kampányban.

- Régóta baráti a kapcsolatom a divatházzal, és nagyon örülök, hogy részese lehetek a legújabb farmer, és fehérnemű kollekciónak. – mesélte a gyönyörű Eva Mendes.

A divatcég is nagyon elégedett volt a színésznővel, elmondásuk szerint nagyon jó volt vele együtt dolgozni, lenyűgöző személyiségnek tartják.

Eva Mendes már korábban bevallotta, hogy mivel nagyon szeret nassolni, különösen a csokoládét kedveli. Emiatt kénytelen nagyon sokat edzeni, de ez a reklámfotón nagyon jól meg is látszik, hiszen gyönyörű teste van. Nem hiába esett a Kelvin Klein-nak rá a választása.

A képek alapján el sem lehet hinni, hogy a színésznő már harmincöt éves, mert a kora meg sem látszik rajta. Sok férfi reméli, hogy nem fogja máskor sem rejtegetni formás idomait a színésznő, aki most a pletykák szerint, éppen szingli.
Forrás: HírExtra/celebritymania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását